«Πεινασμένη» σπείρα : Πάνω από 100 άτομα, πάνε σε εστιατόρια, τρώνε και εξαφανίζονται!

Τουλάχιστον δύο περιστατικά σε εστιατόρια, όπου πήγαν δεκάδες άτομα, έφαγαν και έφυγαν αφήνοντας χρέη χιλιάδων ευρώ, καταγράφει η ισπανική Αστυνομία.

Ειδικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα περίπου 120 άνθρωποι κατανάλωσαν ποτά και φαγητά αξίας 2.000 ευρώ και έφυγαν από εστιατόριο στη βόρεια Ισπανία, την ώρα που θα τους σέρβιραν το επιδόρπιο.

Ωστόσο, προκύπτει ότι ένα άλλο εστιατόριο, που απέχει μόλις 10 χλμ., είχε πέσει θύμα της ίδιας απάτης. Και οι ιδιοκτήτες υποστηρίζουν ότι  είναι θύματα των ίδιων ατόμων.

Στην πρώτη περίπτωση, οι άνθρωποι που έκλεισαν το εστιατόριο δήλωσαν ότι η αφορμή της συγκέντρωσης ήταν μια βάπτιση και έδωσαν προκαταβολή 900 ευρώ για να φάνε στο El Carmen, στην πόλη Μπεμπίμπρε, στην περιφέρεια Καστίλλη και Λεόν.

«Συνέβη μέσα σε ένα λεπτό. Ηταν κάτι που είχαν σχεδιάσει και έφυγαν ομαδικά», είπε στο BBC ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Αντόνιο Ροντρίγκεζ. Κάτι ανάλογο έζησε και η Λάουρα Αρίας, ιδιοκτήτρια του El Rincon de Pipin, εστιατόριο στην κοντινή πόλη Πονφεράδα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/273809-Peinasmene-speira-Pano-apo-100-atoma-pane-se-estiatoria-trone-kai-exaphanizontai ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...