«Περίπατο» με Λεβαδειακό η ΑΕΚ

ΜΕ 4-0

Την πρώτη της νίκη μετά από 2 σερί ισοπαλίες (1-1 με την Κέρκυρα, 2-2 με την Καρδίτσα στο Κύπελλο) πανηγύρισε η ΑΕΚ με το 4-0 επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ένωση οφείλει σε μεγάλο βαθμό το σημερινό της «τρίποντο» στο τραγικό λάθος του Μεντί στο 17΄, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του γκολκίπερ των Βοιωτών Ναμάσκο (ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Πέκχαρτ ενώ ο Τσέχος έβγαινε… φάτσα με το άδειο τέρμα).

Από την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους «κιτρινόμαυρους», που προηγήθηκαν στο 28΄ με το τακουνάκι του Σιμόες μετά την ασίστ του Πατίτο. Η ατυχία για το συγκρότημα του Ντόστανιτς συνεχίστηκε μερικά λεπτά αργότερα, όταν τραυματίστηκε ο Μουλόπουλος ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή (ντεμπούτο του Τόπι στο πρωτάθλημα).

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 50΄. Αφού η ΑΕΚ πλησίασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ στο 47΄ με τον Μοσχονά να κάνει σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Γαλανόπουλου από το ύψος του πέναλτι, τρία λεπτά μετά δεν μπόρεσε να αντιδράσει στον «κεραυνό» του Πέκχαρτ σχεδόν από το ίδιο σημείο.

Παίζοντας πολύ πιο άνετα μετά το δεύτερο γκολ, η ΑΕΚ έφτασε και σε τρίτο τέρμα με σκόρερ τον κορυφαίο της παίκτη στο αποψινό ματς, Γαλανόπουλο, στο 67΄. Ο νεαρός με σουτ μέσα από την περιοχή μετά την προσωρινή απόκρουση του Μοσχονά πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Ένωσης».

«Το κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 80΄ ο Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος από κοντά δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το δοκάρι στην κεφαλιά του Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ έφτασε πολύ άνετα στην 5η εφετινή της νίκη και 3η εντός έδρας σε 6 ματς (έχει και τρεις ισοπαλίες).

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...