Περιπλέκεται η υπόθεση με την “απαγωγή” του αστυνομικού από Πακιστανούς – Τι πραγματικά συνεβη

Περιπλέκεται η υπόθεση με την “απαγωγή” του αστυνομικού από Πακιστανούς – Τι πραγματικά συνεβη

Την περίεργη υπόθεση ομηρίας αστυνομικού από Πακιστανούς σε διαμέρισμα στη Νίκαια διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση διαφθοράς εξετάζοντας δύο σενάρια. Το πρώτο θέλει να πρόκειται για διεφθαρμένο αστυνομικό ο οποίος μπήκε στο διαμέρισμα μαζί με τρεις συνεργούς του για να ληστέψουν τη συμμορία Πακιστανών που διακινούσε λαθραία καπνικά. Το δεύτερο σενάριο υποστηρίζει ότι αστυνομικός και Πακιστανοί αποτελούν μελή σπείρας η οποία για άγνωστο λόγο τα «έσπασε» με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η συμπλοκή και η ομηρία του αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον Alpha, ένας από τους τρεις, που εισέβαλαν στο σπίτι μαζί με τον αστυνομικό, εντοπίστηκε και φέρεται να μην ανήκει στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται να έχουν εντοπιστεί και οι άλλοι δύο.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός εντοπίστηκε δεμένος, φιμωμένος και χτυπημένος. Οπως είπε στους συναδέλφους του ακολούθησε τα έξι άτομα γιατί διακινούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τα όσα είπε είδε στον δρόμο και προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά εκείνοι τον χτύπησαν. Στη συνέχεια τους καταδίωξε μέσα σε πολυκατοικία, όπου εκεί, όπως λέει, δέχθηκε επίθεση 10 ατόμων, τα οποία μετά τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο, τον ξυλοκόπησαν και τον έδεσαν με ταϊράπ.
Από την πλευρά τους, οι Πακιστανοί υπέβαλαν μήνυση για ληστεία εις βάρος του αστυνομικού.

Οπως δήλωσαν προφορικά στους αστυνομικούς, εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους 4 αστυνομικοί. Τους χτύπησαν, τους έδεσαν με τάιραπ και τους αφαίρεσαν χρήματα και λαθραία καπνικά προϊόντα. Οι 3 έφυγαν και ο τέταρτος έμεινε να ψάξει και για τυχόν άλλα κρυμμένα χρήματα. Ωστόσο, ένας από τους Πακιστανούς κατάφερε να λυθεί και χτύπησε στο κεφάλι με ένα σκαμπό τον αστυνομικό, που λιποθύμησε. Εν συνεχεία έλυσε και τους άλλους και άρχισαν να τον χτυπούν και τον έδεσαν στην καρέκλα.

Το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ που ενεπλάκη στην υπόθεση, επισκέφθηκε τον αστυνομικό στο 401 όπου νοσηλεύεται και έθεσε συγκεκριμένες ερωτήσεις, ωστόσο φέρεται να μην πήρε ικανοποιητικές απαντήσεις.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/345043-Peripleketai-e-ypothese-me-ten-apagoge-toy-astynomikoy-apo-Pakistanoys-Ti-pragmatika-synebe ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...