Περνάει από τεστ η Εθνική στην Αυστρία

Ethniki-ElladosΚαλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr. Ημέρα διεθνών φιλικών η σημερινή, με την Εθνική μας να αγωνίζεται στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας κόντρα στην εθνική τους ομάδα.

Το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει των δύο θεωρητικά εύκολων, αλλά και ιδιαίτερα κρίσιμων αναμετρήσεων του Σεπτεμβρίου, εκτός έδρας με το Λιχτενστάιν και εντός έδρας με τη Λετονία. Μοναδικός απτός στόχος για την Εθνική μας είναι η δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, μιας και βρισκόμαστε τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του ομίλου Βοσνία, που γίνονται πρακτικά τέσσερις, αν αναλογιστούμε ότι υστερούμε στη μεταξύ μας ισοβαθμία. Από την άλλη, η απόσταση από τη Σλοβακία είναι στους τέσσερις βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι η Εθνική μόνο με ‘’αυτοκτονία’’ θα χάσει τουλάχιστον τα μπαράζ.
Αρκετές δοκιμές σε νέα πρόσωπα αναμένεται να κάνει ο Φερνάντο Σάντος και τα νέα ονόματα στην αποστολή είναι οι Σιόβας, Φετφατζίδης, Φυτανίδης, Αθανασιάδης, Νίκος Σπυρόπουλος και Δημούτσος. Από την άλλη, ο κίπερ της Ζενίτ Λοντίγκιν διάλεξε εν τέλει την Εθνική Ρωσίας. Αναλυτικά οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι:

Δική μας εκτίμηση είναι ότι λόγω και της χαλαρότητας του αγώνα, από τη φύση του, θα παιχτεί πιο ανοιχτό ποδόσφαιρο και θεωρούμε πιθανό να σκοράρουν αμφότερες. Επιλέγουμε λοιπόν το Goal/Goal με απόδοση 1.83 σε αδειοδοτημένη εταιρία.

Σχετικά με τις απουσίες της Εθνικής μας, τραυματίας εδώ και μήνες ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (ΜΕ). Δεν κλήθηκαν από τον Σάντος στο πλαίσιο rotation οι Αβραάμ Παπαδόπουλος (ΑΜ), Τζαβέλλας (ΑΜ), Καραγκούνης (ΜΕ), Σαμαράς (ΕΠ), Σαλπιγγίδης (ΕΠ), Γκέκας (ΕΠ). Από την άλλη οι Αυστριακοί θα στερηθούν τις υπηρεσίες του στόπερ της Σάλτσμπουργκ Στίμερ (ΑΜ), του χαφ της Μπεσίκτας Καβλάκ (ΜΕ) και του φορ της Τράμπζονσπορ Γιάνκο (ΕΠ).

Πιθανή ενδεκάδα Ελλάδος (4-3-3): Καρνέζης – Τοροσίδης (δεξιά), Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας – Κατσουράνης, Μανιάτης, Ταχτσίδης – Κονέ (δεξιά), Χριστοδουλόπουλος (αριστερά), Μήτρογλου.

Πιθανή ενδεκάδα Αυστρίας (4-2-3-1): Άλμερ – Φουχς, Πόγκατετς, Ντράγκοβιτς, Γκάρικς – Μπαουμγκάρτλινγκερ, Αλάμπα – Ιβανσιτς, Γιουνούζοβιτς, Αρναούτοβιτς – Χάρνικ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματοςκαι ενημερωθείτε έγκυρα για όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Superleague. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...