Πλήγμα με Θεοδωρίδη!

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Θεοδωρίδη του Παναιτωλικού. Ο έμπειρος μέσος υπέστη υποτροπή στο τράβηγμα που είχε, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου είκοσι ημέρες. 

Ο Θεοδωρίδης ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από αυτό το τράβηγμα και για τον λόγο αυτό έμεινε εκτός από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ αρχικά, επιλέχθηκε να μην ξεκινήσει κόντρα στον Αστέρα. 

Ύστερα όμως από το γκολ των Αρκάδων αλλά και την κακή επιθετική εικόνα του Παναιτωλικού, αποφασίστηκε ο παίκτης να μπει και να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή. Έτσι πέρασε στο παιχνίδι και μόλις δύο λεπτά αργότερα σε μια μονομαχία που είχε αισθάνθηκε ένα τσίμπημα. 


Οι γιατροί έπεσαν αμέσως επάνω του και ο «Γιωρίκας» δεν μπόρεσε να συνεχίσει παραμένοντας στον πάγκο και αφήνοντας την ομάδα με δέκα παίκτες. 

Μετά από αναλυτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε η υποτροπή που θα τον αφήσει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τα παιχνίδια με Πανιώνιο, ΠΑΣ και ΟΦΗ (για το Κύπελλο). 

Πηγή:www.sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...