Πλήρωσε την αστοχία του ο Ατρόμητος…

Άξιζε κάτι παραπάνω ο Ατρόμητος αλλά οι παίκτες του δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ο Ατρόμητος μόλις στο 3’ λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Καλαβρουζιώτης από θέση τετ α τετ αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ.Οι γηπεδούχοι στο 15’ με τον Βλαχογιάννη άνοιξαν το σκορ. Στο 30’ ο Ατρόμητος απάντησε με το Καλαβρουζιώτη να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό τέρμα όταν μετά από οργανωμένη προσπάθεια των παικτών του Αντιρρίου η μπάλα φτάνει στο Καλαβρουζιώτη που με βολ πλανέ η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα χτυπώντας πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι.

Όμως η Γουριά στο 35’ μετά από κάθετη πάσα του Παστρωμά  βγάζει τον Κράνη σε θέση τετ α τετ  περνάει και τον Καραδήμα κάνοντας το 2-1. 

Ο Ατρόμητος πίεσε ποιο πολύ αλλά δεν τα κατάφερε να πετύχει τέρμα έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο Δεύτερο ημίχρονο  η ομάδα του Αντιρρίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει άλλο τέρμα και να φύγει από την Γουριά έστω και με ισοπαλία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Σε κλήρωση 3 αποκωδικοποιητές MPEG4 προσφορά του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ Ναυπάκτου στους αναγνώστες του NafpaktiaNews.gr

Το φιλμ του αγώνα

3’Κάθετη πάσα Παπαποστόλου μόνος του ο Καλαβρουζιώτης τετ α τετ άουτ.

15’Γκοολ Μετά από βαθιά μπαλιά φεύγει στην πλάτη της άμυνας ο Κράνης σπάει την μπάλα στο Βλαχογιάννη και κάνει το 1-0.

30’Γκοολ Μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Ατρόμητου η μπάλα πηγαίνει στο Κάκκο σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι εκεί ο Κυρίτσης πασάρει στο Καλαβρουζιώτη και με δυνατό βολ πλανέ η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει  στα δίκτυα.

35’Γκοολ Κάθετη πάσα του Παστρωμά στην πλάτη του Ταμπάκη ο Κράνης βγαίνει τετ α τετ περνάει το Καραδήμα και κάνει το 2-1.

46’Κυρίτσης σουτ απόκρουση τερματοφύλακα κόρνερ.

60΄Μετά από ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Κυρίτση ο Καλαβρουζιώτης κοντρολάρει με το στήθος σουτάρει αλλά ο Ζέρβας διώχνει η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και οι αμυντικοί στην συνέχεια διώχνουν σε κόρνερ.

63’Μετά από λάθος στο κέντρο του Αντιρρίου κάθετη πάσα του Παστρωμά στον Κράνη τετ α τετ διώχνει ο Καραδήμας σε κόρνερ.

70’Παπαποστόλου έξω από την περιοχή δεξί σουτ η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ζέρβα και μετά στην αγκαλιά του.

78’Κόρνερ Κάκου κεφαλιά Καζανά η μπάλα λίγο άουτ

90’Ο Καλαβρουζιώτης πασάρει στο Παναγιωτόπουλο από πλεονεκτική θέση πλασάρει άουτ.

Ατρόμητος: Καραδήμας, Καζανάς , Παπαδόπουλος Θ, Καρακώστας Η., Κουβέλης, Ταμπάκης Ν.(34’Παναγιωτόπουλος), Μανδέλος Αθ.(55’Παπαδόπουλος Ν), Κυρίτσης, Καλαβρουζιώτης, Κάκκος(78’Ευθυμιόπουλος), Παπαποστόλου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...