Πλησιάζει στο Champions League η Ίντερ

Πλησιάζει στο Champions League η Ίντερ

Η Ίντερ επικράτησε με 3-1 της Φροζινόνε εκτός έδρας, έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για να βγει στο Champions League. 
  
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ήθελε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και ακριβώς αυτό έκαναν, ανοίγοντας το σκορ στο 19′ με την κεφαλιά του Ναϊνγκολάν μετά την σέντρα του Ντ’Αμπρόζιο. Η Ίντερ διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο και στο 35′ πήρε πέναλτι για μαρκάρισμα του Τσίμπσα στον Σκρίνιαρ, με τον Ικάρντι να αφήνει την εκτέλεση στον Πέρισιτς, ο οποίος “έγραψε” το 0-2. Το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με ευκαιρία του Πολιτάνο για τους “νερατζούρι”. 

Το πλασέ του Κασάτα στο 61′ δεν ήταν και… άπιαστο, αλλά τέτοιο αποδείχθηκε για τον Χαντάνοβιτς, με αποτέλεσμα η Φροζινόνε να ξαναμπεί στο ματς (1-2). Το φάουλ του Τσιάνο στο 69′ όμως έφυγε λίγο άουτ και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το παιχνίδι και κλείδωσαν το τρίποντο, αφού πρώτα έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Ικάρντι, με το γκολ του Βεσίνο στο 93′ (1-3), ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση των Ζοάο Μάριο-Ικάρντι.

Φροζινόνε: Σπορτιέλο, Γκολντανίγκα, Αριάουντο, Καπουάνο, Παγκανίνι, Κασάτα (64′ Τσιάνο), Τσίμπσα, Βαλτσάνια (82′ Μαϊέλο), Μπεγκέτο, Πιναμόντι (88′ Ντιονίζι), Τσιοφάνι.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο (74′ Γκαλιαρντίνι), Πολιτάνο (89′ Ζοάο Μάριο), Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς (70′ Κεϊτά Μπαλντέ), Ικάρντι.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/360517-Plisiazei-sto-Champions-League-i-Inter ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...