«Πνίγηκε» στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Μέσα σε καταρρακτώδη βροχή η ΑΕΚ μπορεί να είχε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο (1-2), ωστόσο δύο γκολ του Μάκου έδωσαν τελικά τη νίκη στον Παναιτωλικό με σκορ 3-2, αφήνοντας για άλλο ένα παιχνίδι την «Ένωση» χωρίς νίκη.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 6΄ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, όμως ο Κυριακίδης απομάκρυνε το σουτ του Αλμέιδα.

Πάντως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν τελικά στο σκορ όταν ο  Μάρκος Πάουλο στο 11΄ ανατράπηκε από τον Μπάρκα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μαρκόφσκι το εκτέλεσε σωστά και ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Η απάντηση όμως της ΑΕΚ δεν άργησε να έρθει και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βάργκας ο Αλμέιδα στο 22΄ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν έχασαν άλλη μία ευκαιρία με τον Αλμέιδα και στο 33΄ τελικά έκαναν την ανατροπή χάρη σε σουτ του Γαλανόπουλου μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ωστόσο οι γηπεδούχοι στο 55΄ ήταν αυτοί που έφεραν τον αγώνα στα ίσια, όταν μετά από πάσα του Κούσα ο Μάκος από κοντά έγραψε το 2-2.

Όσο περνούσε η ώρα, ο αγωνιστικός χώρος γινόταν ολοένα και πιο βαρύς με τους παίκτες των δύο ομάδων να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Τελικά όμως οι Αγρινιώτες δεν είπαν όχι στο λάθος του Μπάρκα στο 83΄ και ο Μάκος ήταν αυτός που τους χάρισε τελικά τη νίκη με 3-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (89’ Καμαβουάκα), Κλέσιο (71’ Μουνιός), Λουίς Ρότσα (80’ Φάρλεϊ), Μαρκόφσκι

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας (58’ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (58’ Μπακασέτας), Αλμέιδα

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...