Πολλές εκπλήξεις απόψε στο ΟΑΚΑ

Oι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν απόψε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων εκτός από την ευκαιρία να δουν το παιχνίδι θα ζήσουν και ωραίες στιγμές.

Συγκεκριμένα, η πράσινη ΚΑΕ επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις για τους φιλάθλους στην εξέδρα και σε άλλους χώρους του γηπέδου. Στη Θύρα 5 θα υπάρχουν δύο τρόπαια, η Ευρωλίγκα του 2007 και το Κύπελλο του 2016, δίπλα στα οποία θα έχουν όλοι την ευκαιρία να φωτογραφηθούν.

Παράλληλα, σήμερα είναι η πρώτη μέρα κυκλοφορίας του συλλεκτικού T-Shirt του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μάλιστα θα δώσει το παρών στο κατάστημα PAOSHOP (Θύρα 3) μία ώρα πριν το τζάμπολ.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εκεί! Για ένα ακόμη ματς θα υπάρχει το «Cosmote Avatar» (Θύρα 9) στο οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να φωτογραφηθεί και να δει τον εαυτό του μέσα στο παρκέ! Επίσης, θα λειτουργήσει και πάλι η παιδική κερκίδα του ΟΠΑΠ, όπου μάλιστα θα γίνει κλήρωση και ο νικητής θα δει το επόμενο ευρωπαϊκό ματς από την «OPAP Courtside» μέσα στο παρκέ του ΟΑΚΑ.Τέλος, θα υπάρχει και ο διαγωνισμός «Lucky Seat», με τον νικητή να κερδίζει μια υπογεγραμμένη φανέλα της ομάδας από τους παίκτες καθώς και προϊόντα της Superfoods.

Πηγή: Filathlos.gr

                      

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...