Προμηθείν χρη και ουχί επιμηθείν τον άνδρα τον σοφόν

Προμηθείν χρη και ουχί επιμηθείν τον άνδρα τον σοφόν
Με κύριο όπλο τις ανατροπές, τις επαναστατικές γυμναστικές, την χειρουργική κατεδάφιση ανθρώπων και κατακτήσεων, οι σωτήρες του έθνους προχωρούν  σε αφελληνισμό, σε εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, στην δημιουργία ψυχικών και σωματικών προβλημάτων στους πολίτες.
Ο προγραμματισμός και η προνοητικότητα τόσο σε ατομικό , όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, πυλώνες της επιβίωσης ατόμων και κοινωνιών, αρχές απόλυτα σεβαστές και προτεινόμενες από Κράτη και εκπροσώπους πολιτών , στην Ελλάδα  αποτελούν θανάσιμο αμάρτημα.

Πολίτες ευυπόληπτοι, οικογένειες  με στερήσεις, μισθωτοί και συνταξιούχοι με δραματικές οικονομίες, αντιμετώπιζαν το αύριο με φόβο, με σύνεση, με  κόστος.

Το αντίτιμο της σεμνότητας και της λογικής των Ελλήνων αγωνιστών ήταν η εξαθλίωση, η ανέχεια, ο τρόμος.

Χωρίς ίχνος σεβασμού της προσωπικότητας του κάθε υπηκόου , η κυβέρνηση εξομοιώνει προνοητικούς και μη , ασφαλισμένους και όχι, ευφυείς και μη, αποστερώντας το δικαίωμα της  στοιχειώδους ζωής σε όλους.

Το σχέδιο από διεστραμένους εγκέφαλους για ισοπέδωση μισθών, συντάξεων και ημερομίσθιων στα επίπεδα των βαλκάνιων γειτόνων μας ,βαδίζει με πλήρη επιτυχία.

Και όλοι εμείς, θύματα της πολιτικής αφανισμού μας, βιασμού της γλώσσας μας, μετανάστευσης διακεκριμένων νέων,κωφεύουμε προσευχόμενοι.

Η παντελής απουσία γνήσιων και αγνών εκπροσώπων των λαικών δικαιωμάτων, η κομματική ανεπάρκεια και η τηλεοπτική δικτατορία δεν επιτρέπουν αισιοδοξία.

Τελευταία ελπίδα παραμένει η αφύπνισή μας.

Ο τρόπος και ο χρόνος είναι ακόμη άγνωστοι.

ΣΚΕΨΕΙΣ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...