Προϊον φαντασίας συνδυάζοντας διάγγελμα Σαμαρά με Ελλήνων νοοτροπια και αδρανεια

 Προϊον φαντασίας συνδυάζοντας διάγγελμα Σαμαρά με Ελλήνων νοοτροπια και αδρανεια
Τρελή, τρελή πτήση: Μνημόνιο 3!
ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΟΡΡΕ

αεροπλάνο: Ελλάδα

πτήση: Μνημόνιο 3

κυβερνήτης: Αντώνης Σαμαράς

Πύργος Ελέγχου: Τρόϊκα, ΔΝΤ

Ώρα 8.45 π.μ..Ήρθε η στιγμή αναχώρησης…Μέσα στον διάδρομο χαμός..άλλοι όρθιοι να καπνίζουν και να μιλάνε δυνατά, άλλοι δύο πιο μπροστά να τσακώνονται για την Πάολα και ότι πρέπει να σταματήσει ο  πόλεμος με τα σκυλοτράγουδα της. Μία κυρία πιο κάτω βγάζει απο το τάπερ της σκορδαλιά και επι τόπου τρώει. Ένας άλλος πιο κάτω λιποθυμάει απο την μυρωδιά γιατί του έπεσε η πίεση. Οι Μέρκελ αεροσυνοδοι, φορώντας πράσινα σακάκια μάρκας euro προσπαθούν να πείσουν τους επιβάτες να κάτσουν στην θέση τους..

Μάταια όμως..8.55 π.μ. το αεροπλάνο απογειώνεται..οι επιβάτες τελικά κάθονται, χωρίς φυσικά να φορέσουν τις ζώνες τους..Η πτήση κυλάει ομαλά…Στο πιλοτήριο ο κυβερνήτης μιλάει με skype με τον Γιώργο Παπανδρέου, όπου ο μεν Αντώνης δίνει συμβουλές άρθρωσης στον Γιώργο για την αποφυγη σαρδάμ…ώσπου ξαφνικά δέχεται σήμα απο τον Πύργο Ελέγχου…η ίδια η Λαγκάρντ λέει SOS, SOS ΠΈΦΤΕΤΕ…Ο Αντώνης, με την γλώσσα κάτω απελευθερώνοντας μερικά σάλια, απαντά…Ναι, σας άκουσα καλή μου και σας ευχαριστώ πολύ για την ειδοποίηση…Ρυτιδιάζοντας όπως πρέπει και με ύφος Τσάκ Μόρις αποχαιρετά τον ΓΑΠ και βγαίνει στο μικρόφωνο…

“Το αεροπλάνο έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε δυσκολίες και όμως κάθε φορά έβρισκε τον τρόπο να ταξιδεύει. Σήμερα όμως δεν τα καταφέραμε και πέφτουμε. Χαίρομαι που ήμουν ο κυβερνήτης σας και κατάφερα να σας προσγειώσω τόσο γρήγορα για να φτάσετε στον πάτο..Καλή συνέχεια!”

Οι επιβάτες..καμία αντίδραση..συνεχίζουν κανονικά ότι κάνανε..τίποτα δεν τους πτοεί..Μετά απο λίγο ο κυβερνήτης ξαναβγαίνει πάλι στο μικρόφωνο. Αυτή τη φορά είχε να τους πει κάτι πιο σοβαρό…”Τελείωσε ο καφές..και το τσιγάρο κομμένο… είναι δημόσιος χώρος…θα υπάρξουν κυρώσεις! Τι ήταν να το ακούσουν αυτό! Ποιός είδε τον Έλληνα και δεν τον φοβήθηκε!Σηκώθηκαν όλοι απο τις θέσεις τους...Ακολουθεί μία σκηνή απείρου κάλλους..ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται με φόρα , οι επιβάτες να σπάνε το αεροπλάνο, να σκίζουν τα καθίσματα, να πετάνε φαγητά, να απειλούν το πιλοτήριο..Ώρα 10.00 π.μ…τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα βωμό με λουλούδια..με Παντελίδη-Πάολα-Καρρά να γίνονται ένα με τους επιβάτες!

ΣΚΕΨΕΙΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...