Πρωτοφανείς εικόνες: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τη Βουλή σε… «καφενείο»!! (VIDEO)

 Πρωτοφανείς εικόνες: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τη Βουλή σε… «καφενείο»!! (VIDEO)
Πρωτοφανείς εικόνες εκτυλίχθηκαν στη Βουλή.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχωρώντας από την αίθουσα μετά από φραστική αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη, εκτόξευσαν κατά πάντων εκφράσεις όπως «αλήτες,απατεώνες, κλέφτες, λαμόγια.Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε από το βήμα του Κοινοβουλίου πως ο   Γιώργος Παπανδρέου είναι ένας ανεκδιήγητος πρωθυπουργός και Έλληνας κατά 25%!

Ο κ. Μανιάτης απάντησε λέγοντας πως «γίναμε  μάρτυρες φασιστικών, λεκτικών σκουπιδιών απ’ οπουδήποτε κι αν προέρχονται, που είναι ανάξια σχολιασμού… Ο οχετός ύβρεων και συμπεριφοράς παρακράτους, καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσει, η δημοκρατία θα νικήσει».

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής άρχισαν να φωνάζουν μετατρέποντας τη Βουλή σε … «καφενείο».

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παπά.

«Κύριε Μανιάτη έχετε το θάρρος να πάτε Αργολίδα; Εσείς θα φάτε γιαούρτια, ή μάλλον πορτοκάλια και εμάς θα μας χειροκροτά, είστε ένας μικρός Ευ. Βενιζέλος , κοινός υποθάλπτης εγκληματία. Θα σας ακούσουμε. ΠΑΣΟΚ τέλος!», σημείωσε.

«Με απείλησαν πως θα προπηλακιστώ! Είμαι εκλεγμένος βουλευτής και δε φοβάμαι! Θα κατεβαίνω πάντα… Όποιος θέλει να απειλήσει εκλεγμένο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου θα αναλάβει ευθύνη. Θα συνεχίσω με ίδια συχνότητα παρά τις απειλές από τη Χρυσή Αυγή σε βάρος μου να κατεβαίνω και να συνομιλώ με ανθρώπους Αργολίδας. Δεν φοβάμαι, είμαι όρθιος και θα κρατηθώ μέχρι τέλους όρθιος!» απάντησε ο κ. Μανιάτης.
Δείτε το βίντεο:
[youtube_sc url=”aYULodmET8w”]}

ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΒΟΥΛΗΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...