ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:”Πυρκαγιά” στο κάστρο της πόλης-Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του συνόλου των πυροσβεστικών δυνάμεων της πόλης στην πυρκαγιά που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί στην περιοχή του Κάστρου της Ναυπάκτου,έπειτα από φωτιά που είχε βάλει συμπολίτης μας για να κάψει ξερά χόρτα στο οικόπεδό του.Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο,χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Όλο αυτό,ήταν φυσικά,ένα σενάριο άσκησης της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον πιο νευραλγικό τομέα της πόλης που απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή,με την ευκαιρία βεβαίως και της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά την 1η Μαίου.

Τόσο για το σενάριο αυτό,όσο και την αντιπυρική περίοδο που ξεκινά σε λίγες ημέρες ,μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα του Nafpaktianews, ο περιφερειακός διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων Δυτικής Ελλάδας κ.Ευθύμιος Γεωργακόπουλος,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Π.Λουκόπουλος και ο διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων του νομού Αιτωλ/νίας κ.Χριστόφορος Μπόκας.

Nα σημειωθεί ότι στην άσκηση πλην των πυροσβεστικών δυνάμεων της Ναυπάκτου,πήραν μέρος το ΕΚΑΒ και η Τροχαία Ναυπάκτου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό είναι το σενάριο αλλά δεν λαμβάνει υπόψη του τη βασικότερη παράμετρο (όπως φαίνεται και στο video) τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας στο δρόμο ανάμεσα και πάνω από τα cafe που λειτουργούν το καλοκαίρι.
    Οπότε σίγυρα θα τη σβήσουν την φωτιά αρκεί να φτάσουν σε αυτή.
    Και δυστυχώς αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά καθημερινή καλοκαιρινή διαπίστωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...