Πυροδοτεί μεταγραφική βόμβα ο Μακεδονικός Φούφα!

Μια μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά στο 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ετοιμάζει να πραγματοποιήσει ο Μακεδονικός Φούφα.

Μια μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά στο 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ετοιμάζει να πραγματοποιήσει ο Μακεδονικός Φούφα.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του e-ptolemeos ο Μακεδονικός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Παντελή Καπετάνου.

Ο Παντελής Καπετάνος είναι 35 χρονών. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Ηρακλή Πτολεμαΐδας και το 2000 πήγε στην Κοζάνη. Το  2002 μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Τον Ιανουάριο του 2006 έπειτα από 3,5 χρόνια στον Γηραιό μετακινήθηκε στην ΑΕΚ.

Συνέχισε για τα επόμενα τρία χρόνια στη ρουμανική Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ το 2011 μεταπήδησε στην Κλουζ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα 2011-12 όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Την περίοδο 2013-14 επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια απουσίας στη Στεάουα.

Το καλοκαίρι του 2014 ανακοινώθηκε η συνεργασία του με την Ξάνθη, επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας σε αυτό της Ρουμανίας.

Δύο χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2016 συμφώνησε με τη Βέροια, όπου στον έναν χρόνο παραμονής του είχε 24 συμμετοχές και 6 τέρματα.

Στις εθνικές ομάδες

Ο Παντελής Καπετάνος υπήρξε διεθνής με την εθνική Ελπίδων (13 συμμετοχές και 2 γκολ) ενώ το 2010 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εθνική Ανδρών, στον εντός έδρας φιλικό αγώνα εναντίον της Σενεγάλης που διεξήχθη στον Βόλο, έχοντας τέσσερις συνολικά συμμετοχές με τη φανέλα της.

Έλαβε μέρος στα τελικά του Μουντιάλ 2010 στη Νότια Αφρική, όπου συμμετείχε στον πρώτο αγώνα εναντίον της Νότιας Κορέας.

Αν τελικά πραγματοποιηθεί μιλάμε για μια σπουδαία κίνησε που θα ενισχύσει αφάνταστα την ομάδα του Φούφα.

ΠΗΓΗ: e-ptolemeos



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...