Πώς ένας 27χρονος κατάφερε να του απαγορεύσουν για πάντα την είσοδο σε κρουαζιερόπλοιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς ένας 27χρονος κατάφερε να του απαγορεύσουν για πάντα την είσοδο σε κρουαζιερόπλοιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας άνδρας από την Ουάσιγκτον πήδηξε από τον 11ο όροφο κρουαζιερόπλοιου σε θάλασσα γεμάτη καρχαρίες, μόνο και μόνο για να… συγκεντρώσει likes και σχόλια στο Instagram!

Ο 27χρονος Nikolay Naydev ανήρτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται να πηδάει στο νερό από τον 11ο όροφο του κρουαζιερόπλοιου Symphony of the Seas, ενώ βρισκόταν στη Νασσάου στις Μπαχάμες.

Αποτέλεσμα ήταν η πλοιοκτήτρια εταιρεία που της ανήκει το κρουαζιερόπλοιο, να απαγορεύσει, τόσο σε αυτόν, όσο και στους φίλους του να ταξιδέψουν ξανά με το πλοίο τους. Μάλιστα, αφού ο 27χρονος πήδηξε, το προσωπικό του κρουαζιερόπλοιου τον ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να επιβιβαστεί ποτέ ξανά και… τον άφησε να βρει μόνος του το δρόμο για το σπίτι.

Ο νεαρός επιβάτης πήδηξε μάλιστα σε νερά που… κατακλύζονται από δεκάδες είδη καρχαριών, μεταξύ των οποίων ο ταυροκαρχαρίας κι ο καρχαρίας-τίγρης.

Η Royal Caribbean ανέφερε στην USA Today, ότι «λόγω αυτής της ηλίθιας και απερίσκεπτης συμπεριφοράς τους και στον ίδιο και τους συντρόφους του, απαγορεύθηκε εφ’ όρου ζωής η επιβίβαση σε όλα μας τα πλοία. Εξετάζουμε τη νομική δράση».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@naydev91) on

 «Ήμουν μεθυσμένος από το προηγούμενο βράδυ. Όταν ξύπνησα απλά αποφάσισα να πηδήξω» έγραψε ο Nikolay στα σχόλια του βίντεο.

Η ανάρτηση με το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 287.000 προβολές.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/352299-Pos-enas-27chronos-kataphere-na-toy-apagoreysoyn-gia-panta-ten-eisodo-se-kroyazieroploio-BINTEO ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...