Πώς μια διαδρομή ταξί… καταλήγει σε «κυνήγι» γάμου!

Μια εταιρεία ταξί στο Πακιστάν ακολουθεί μια πρωτότυπη διαδικασία για να αυξήσει το πελατολόγιό της : προτρέπει τους πελάτες της, να παίρνουν ταξί μαζί με μια προξενήτρα , ώστε να τους βρει κατά την διαδρομή το έτερόν τους ήμισυ!

Η Careem, μια εφαρμογή που λειτουργεί στα πρότυπα της Uber και είναι πολύ δημοφιλής στον μουσουλμανικό κόσμο, έστειλε το πρωί της Τετάρτης αυτήν την αναπάντεχη πρόταση στους πελάτες της, να συνταξιδεύουν δηλαδή με μια «θεία ρίστα», δηλαδή με μια γυναίκα που κάνει προξενιά.

Όπως ανέφερε το AFP, οι «θείες» αυτές έχουν στη διάθεσή τους καταλόγους με υποψήφιους γαμπρούς και νύφες και γνωρίζουν λεπτομέρειες όπως το μορφωτικό επίπεδο, τον μισθό, το βάρος και το ύψος, ακόμη και το χρώμα του δέρματός τους. Και με το αζημίωτο φυσικά, αναλαμβάνουν την γνωριμία μεταξύ των ενδιαφερόμενων!

Η «υπηρεσία» πάντως προτάθηκε σε δύο πόλεις του Πακιστάν και μόνο για δύο ημέρες. Πολλοί Πακιστανοί δεν δίστασαν  να κριτικάρουν αυτό το διαφημιστικό τρικ  στα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης. Η Careem από την άλλη , δήλωσε πως η κίνησή της αυτή, βασίζεται στην ανάγκη των πελατών της, να βρουν το άλλο τους μισό!

 «Παρατηρήσαμε ότι τα ρίστα ( προξενιά μεταξύ οικογενειών) είναι ένα συχνό θέμα συζήτησης μεταξύ των μεγαλύτερων σε ηλικία χρηστών μας. Έτσι ξεκινήσαμε αυτήν την υπηρεσία για να βοηθήσουμε τους νέους να βρουν το άλλο τους μισό. Κατά τη διάρκεια της κούρσας μπορούν να πουν στην προξενήτρα τις προτιμήσεις τους και εκείνη θα επικοινωνήσει κατόπιν μαζί τους προτείνοντάς τους ένα κατάλληλο ρίστα» είπε ο υπεύθυνος επικοινωνιών της εταιρείας, ο Σιμπτάιν Νάκβι.

Η εταιρεία αυτή, έχει ξανακάνει και άλλες περίεργες καμπάνιες κατά το παρελθόν, με σκοπό να αυξήσει τον αριθμό των πελατών της, μια τέτοια ήταν το «Careem Doctor» , μέσω της οποίας οι πελάτες μπορούσαν να κλείνουν ραντεβού με γιατρό , ο οποίος θα τους εξέταζε κατ’ οίκον!

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/293716-Pos-mia-diadrome-taxi-katalegei-se-kynegi-gamoy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...