Π. Καμμένος στο Star: «Θα παλέψω να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές»

Π. Καμμένος στο Star: «Θα παλέψω να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές»

«Καμία χρήση του όρου Μακεδονία» επέμεινε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ επιτέθηκε εκ νέου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι, ουσιαστικά, ο πρόεδρος της ΝΔ διαφωνεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν είναι αντίθετος στην παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία».

«Απευθύνω δημόσια πρόσκληση στον κύριο Μητσοτάκη να απαντήσει τώρα αν συνυπογράφει με μας πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, με την προϋπόθεση να μην παραχωρήσει όνομα με τον όρο Μακεδονία και να μην διαπραγματευτεί τη Συμφωνία των Πρεσπών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος. «Επιμένουμε: καμία χρήση του όρου Μακεδονία. Θα κάνω οτιδήποτε προβλέπεται συνταγματικά για να μην περάσει η συμφωνία» προσέθεσε.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταλόγισε στον κ. Μητσοτάκη ότι τον Ιούνιο «ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση, προκειμένου να παραδώσει ο ίδιος τον όρο Μακεδονία», αλλά και ότι «παραμένει στη λύση για σύνθετη ονομασία», προσθέτοντας πως «διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά παραχωρεί τον όρο Μακεδονία».

«Οι βουλευτές που φεύγουν από μένα, αποστατούν και με προδίδουν» τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Και μόνος μου να μείνω, τα ίδια θα λέω» σημείωσε, για να επιτεθεί στη συνέχεια στον Αλέξη Τσίπρα, υιοθετώντας ουσιαστικά τα περί «απαγωγής» βουλευτών. «Ο κ. Τσίπρας ήταν πάντα ειλικρινής σε μένα, αλλά είχε υποχρέωση να μην δώσει καρέκλα σε αυτούς που φεύγουν από μένα» υπογράμμισε. «Οι άνθρωποι που πούλησαν εμένα, θα πουλήσουν και τον κ. Τσίπρα» ήταν το «καρφί» του προέδρου των ΑΝΕΛ.

«Λέω δημόσια στον πρωθυπουργό: ελάτε να βάλουμε κάλπη» επέμεινε, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Μακάρι να άλλαζε γνώμη» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ στη συνέχεια επανήλθε στα περί αποστασίας, λέγοντας ότι τον «πρόδωσε η Έλενα Κουντουρά», ενώ χαρακτήρισε «καραγκιοζιλίκια» την στάση του Βασίλη Κόκκαλη, υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Θα παλέψω να μην υπάρξουν οι 151 βουλευτές» επανέλαβε ο κ. Καμμένος, για να προσθέσει: «Την κυβέρνηση τη γέννησα με τον Τσίπρα, δεν έχει την εμπιστοσύνη μας, γιατί συνδέεται με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/351596-P-Kammenos-sto-Star-THa-palepso-na-men-yparxoyn-oi-151-boyleytes ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...