Ρουσόπουλος: Δεν έχω αποφασίσει αν θα επιστρέψω στην πολιτική

«…απομακρύνεται το ενδεχόμενο εκλογών»

Αναποφάσιστος σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Θοδωρής Ρουσόπουλος, τονίζοντας ότι αν κλείσει η αξιολόγηση, τότε απομακρύνεται το ενδεχόμενο των εκλογών, άρα θα έχει χρόνο για να σκεφτεί αν θα κατέλθει υποψήφιος.

Μιλώντας στη «Βραδυνή της Κυριακής», ο κ. Ρουσόπουλος καταλόγισε υποκρισία στην κυβέρνηση και εμφανίστηκε επικριτικός για τους χειρισμούς της, λέγοντας πως «κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να παραμείνει περισσότερο χρόνο στην εξουσία».

Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση, επικαλούμενος δημοσκοπήσεις, ότι είναι πολύ πιθανό η Ν.Δ. να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές.

Ο κ. Ρουσόπουλος είπε πως η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για το ζήτημα της Μονής Βατοπεδίου σήμανε το «τέλος με κεφαλαία γράμματα μιας αθλιότητας η οποία στήθηκε μόνο και μόνο για να πληγεί η τότε κυβέρνηση».

Αναφερόμενος σε παλαιότερα στελέχη της Κεντροαριστεράς τα οποία φέρονται να «φλερτάρουν» με τη Ν.Δ., σχολίασε ότι «εάν ζητήσουν συγνώμη για όσα είπαν και έκαναν, γιατί όχι. Ο μεταμεληθείς συγχωρείται και θεολογικά και πολιτικά…».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/280442-Roysopoylos-Den-echo-apophasisei-an-tha-epistrepso-sten-politike ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...