Ρωσίδα πορνοστάρ υποψήφια για πρόεδρος, στο νοσοκομείο από υπερκόπωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρωσίδα πορνοστάρ υποψήφια για πρόεδρος, στο νοσοκομείο από υπερκόπωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρωσίδα πρώην πορνοστάρ Έλενα Μπέρκοβα, από το Μούρμανσκ της βορειοδυτικής Ρωσίας είχε διεκδικήσει τη δημαρχία στο Σότσι και την… προεδρία της χώρας της στις εκλογές του 2018 απέναντι στον κραταιό Βλαδίμηρο Πούτιν. Η υποψηφιότητα της “ανακοινώθηκε” τότε με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

Η 34χρονη καλλονή, μητέρα δύο παιδιών, έχει ιδιαιτέρως βεβαρυμένο πρόγραμμα εργασίας, κάτι που την οδήγησε στην υπερκόπωση.

Η Ρωσίδα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Μόσχα όπου και αναρρώνει. Το τελευταίο διάστημα μετείχε σε ριάλιτι. Σύμφωνα με τα ρωσικά media, πέραν της υπερκόπωσης αντιμετώπιζε και προβλήματα διαταραγμένης διατροφής καθώς προσπαθούσε να χάσει κιλά. Επισήμως, ο μάνατζέρ της δεν έδωσε στη δημοσιότητα ωστόσο τον λόγο νοσηλείας της.

Σε μήνυμά της στο Instagram, η ίδια ενημέρωσε τους ακόλουθούς της να μην ανησυχούν, πως είναι καλά και πως θα έμενε στο νοσοκομείο για ένα μόλις βράδυ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@berkova) on

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/357634-Rosida-pornostar-ypopsephia-gia-proedros-sto-nosokomeio-apo-yperkopose ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...