Ρόδος: Μητέρα και γιος εκβίαζαν 67χρονη για να μην αποκαλύψουν τις εξωσυζυγικές της σχέσεις

Ρόδος: Μητέρα και γιος εκβίαζαν 67χρονη για να μην αποκαλύψουν τις εξωσυζυγικές της σχέσεις

Θύμα «κολλητής» της φίλης που ζητούσε 480.000 € για να μην αποκαλύψει τα εξωσυζυγικά παραστρατήματά της, έπεσε γνωστή επιχειρηματίας της Ρόδου.

Στις 12 Νοεμβρίου πρόκειται να έρθει ξανά στο προσκήνιο το σκάνδαλο που είχε προκαλέσει τεράστιο σούσουρο στο νησί των ιπποτών, με το ροζ βίντεο ηλικιωμένης επιχειρηματία, η οποία εκβιάστηκε από την… κολλητή της για να μη βγάλει στη φόρα τις ερωτικές της περιπέτειες, καθώς η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό.

Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, πρόκειται να «αναμετρηθούν» ακόμη μία φορά στις δικαστικές αίθουσες.

Κατηγορούμενοι είναι μια 54χρονη μητέρα και ο 36χρονος γιος της, που υποτίθεται ότι είχαν στην κατοχή τους βίντεο με εξωσυζυγικές σεξουαλικές σκηνές της 67χρονης γυναίκας, η οποία είναι πασίγνωστη στη Ρόδο, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο του τουρισμού. Τον Μάρτιο του 2014 είχαν καταδικαστεί και οι δύο από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, το οποίο τους είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, αλλά είχε δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από την καταγγελία της 67χρονης επιχειρηματία ότι ήταν θύμα εκβιασμού από την 54χρονη, τον γιο της και ακόμη ένα άτομο που σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, την απειλούσαν ότι θα ανέβαζαν στο διαδίκτυο τις προσωπικές της στιγμές, αν δεν τους έδινε 480.000 ευρώ. Το ζήτημα, βέβαια, ήταν πώς είχε φτάσει στα χέρια τους το υλικό που θα «έκαιγε» την παντρεμένη επιχειρηματία… Πάντως, εκείνη πλήρωσε αρκετές χιλιάδες ευρώ για να μην την κρεμάσουν στα μανταλάκια!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», οι δυο γυναίκες ήταν κολλητές φίλες από το 2008, με την επιχειρηματία να εκμυστηρεύεται αρκετά προσωπικά της ζητήματα στην 54χρονη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει στόχος εκβιασμού από τον γιο της πρώην φίλης της, που υποστήριζε ότι οι εξωσυζυγικές της περιπέτειες είχαν καταγραφεί σε βίντεο. Μάλιστα, ο 36χρονος, που είχε συστηθεί ως Ελληνοϊταλός με το όνομα «Τζούλιαν Κέι», αφήνοντας υπονοούμενα ότι ανήκει στην ιταλική Μαφία, έλεγε στην 67χρονη ότι θα απαγάγει τον γιο της και θα σκοτώσει την κόρη της και τα εγγόνια της!

Η ηλικιωμένη επιχειρηματίας ήταν το «ιδανικό» θύμα, με τεράστια περιουσία και επιχειρηματική δράση στον τουρισμό και στο real estate στα Δωδεκάνησα και στο εξωτερικό. Όμως, παρά την ηλικία της, είχε αδυναμία στους νεότερους άνδρες και εξωσυζυγική σχέση με άτομο από το ίδιο νησί, κάτι που τελικά πλήρωσε ακριβά.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/345235-Rodos-Metera-kai-gios-ekbiazan-67chrone-epicheirematia-gia-na-men-apokalypsoyn-tis-exosyzygikes-tes-scheseis ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...