Σάλος με τηλεοπτικό σόου που βάζει άνδρες να κρίνουν αν μια γυναίκα είναι… «χοντρή ή έγκυος»! (Βίντεο)

Καινούρια τηλεοπτική εκπομπή στην Ολλανδία έχει προκαλέσει σάλο σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μία εκπομπή γεμάτη με κουίζ και παιχνίδια που καλούν τους καλεσμένους να απαντήσουν σε απαράδεκτες σεξιστικές και ρατσιστικές ερωτήσεις.

Το τηλεοπτικό σόου με τίτλο «Neem je zwemspullen mee» (Πάρε μαζί σου το μαγιό σου) έχει εξοργίσει κοινό και τηλεκριτικούς από το πρώτο κιόλας επεισόδιό του που προβλήθηκε στις αρχές της εβδομάδας.

Αιτία αποτέλεσαν ορισμένα από τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, μεταξύ των οποίων το «Χοντρή ή έγκυος», στο οποίο οι διάσημοι καλεσμένοι κλήθηκαν να αποφασίσουν εάν μια γυναίκα που στεκόταν σε μια περιστρεφόμενη πλατφόρμα ήταν σε ενδιαφέρουσα ή εάν ήταν απλά… υπέρβαρη.

Εάν πιστεύετε ότι αυτό ήταν σεξιστικό, περιμένετε, έχει και συνέχεια…

Τη θέση της ευτραφούς γυναίκας στην πλατφόρμα έλαβε κατόπιν μια νεαρή με πλούσιο στήθος, το οποίο οι καλεσμένοι έπρεπε να εξετάσουν για να αποφασίσουν εάν είναι αληθινό ή αποτέλεσμα πλαστικής χειρουργικής. Σε αυτήν την ερώτηση, οι διάσημοι προσκεκλημένοι της εκπομπής απάντησαν σωστά.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο τα σεξιστικά «κομμάτια» της εκπομπής που σχολιάστηκαν αρνητικά από το ολλανδικό τηλεοπτικό κοινό. Μια άλλη ομάδα διασήμων κλήθηκε να αποφασίσει εάν ένας άνδρας που στεκόταν μπροστά τους ήταν… «Πολωνός ή σοβατζής», ερώτημα στο οποίο αποκρίθηκαν «Μα δεν είναι το ίδιο πράγμα;».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/279140-Salos-me-teleoptiko-sooy-poy-bazei-andres-na-krinoyn-an-mia-gynaika-einai-chontre-e-egkyos-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...