“Σεισμός” στον ΠΑΟΚ: Εξτρέμ, χαφ, αριστερός μπακ για Champions League

“Σεισμός” στον ΠΑΟΚ: Εξτρέμ, χαφ, αριστερός μπακ για Champions League

Μαγικές στιγμές ζουν στον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ύστερα από 34 χρόνια. 

Το κλίμα στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» παραμένει εορταστικό, όμως ήδη υπάρχουν σχέδια όσον αφορά την επόμενη σεζόν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, με εντολή του Ιβάν Σαββίδη θα γίνουν τρεις ηχηρές μεταγραφές το καλοκαίρι, ώστε η ομάδα να καταφέρει για πρώτη φορά να μπει στους ομίλους του Champions League. 

Οι θέσεις στις οποίες θα υπάρξει ενίσχυση είναι εκείνη του εξτρέμ, του κεντρικού μέσου και του αριστερού μπακ. Από εκεί και πέρα, στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ θα επιστρέψουν οι Λάμπρου και Μελίσσας, ενώ θα γίνει κίνηση για την απόκτηση των Μελιόπουλου και Ζίβκοβιτς της Ξάνθης. 

Ο μεγάλος στόχος, ωστόσο, για τους Θεσσαλονικείς είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον Άκπομ και τον Σφιντέρσκι που κατάφεραν να καλύψουν το κενό που άφησε ο Πρίγιοβιτς με τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ. 

Για όλα τα θέματα έχει υπάρξει σχετική κουβέντα μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος βέβαια θα κρίνει και τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την επόμενη χρονιά.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/361544-Seismos-ston-PAOK-Extrem-haf-aristeros-mpak-gia-Champions-League ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...