Σεφτέ στις νίκες με τεσσάρα ο Αράκυνθος

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας πέτυχε ο Αράκυνθος Ματαράγκας που επικράτησε στην έδρα του με 4 – 1 του Αχελώου Αγγελοκάστρου.

Η ομάδα του Δημήτρη Λώλου έδειξε καλύτερη εικόνα και χάρη σε δύο τέρματα των Παπαδόπουλου και Κουζέλη έφτασε στη νίκη.
Στο ξεκίνημα του αγώνα και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές και στο 14΄ ο Αράκυνθος άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παπαδόπουλου μετά από πάσα του Βδουκάκη. Ο Παπαδόπουλος διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του και τα δικά του με σέντρα σουτ στο 27΄ και στο 38΄ μετά από αδράνεια στην άμυνα του Αχελώου ο Κουζέλης με σουτ έκανε το 3 – 0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο 49΄ και στο 52΄ με Αλεξανδρή και Κουζέλη αντίστοιχα και στο 70΄ ο Κουζέλης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και έκανε το 4 – 0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 77΄ με κεφαλιά του Λάμπρου Πεσλή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στάθη Ζαλοκώστα και το 4 – 1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς στο 86΄ ο Μπότας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ του σουτ του Παπαδόπουλου.

Η φάση του αγώνα. Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Αχελώος έδειξε να μη μπορεί να αντιδράσει μένοντας πίσω στο σκορ και το 1 – 0 στο 14΄ άλλαξε όλη την εικόνα του παιχνιδιού.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος οδήγησε τον Αράκυνθο στη νίκη. Ο νεαρός επιθετικός σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του και από τα πόδια του πέρναγαν σχεδόν όλες οι φάσεις που δημιουργούσε ο Αράκυνθος.

Το φιλμ του αγώνα.

 Ο Καλοκαίρης κερδίζει τη μπάλα και μπαίνει από αριστερά στην περιοχή , σουτάρει ενώ έχει και επιλογή πάσας στο Σαγάνα και αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Γεωργίου.
 Ο Μπότας δε συγκρατεί τη μπάλα, ο Μπανάκας παίρνει και σουτάρει από πλάγια με τον Τσιλιπάνο να διώχνει πάνω στη γραμμή.
13΄ Ο Παπαδόπουλος κάνει το σουτ έξω από την περιοχή ο Μπότας ακουμπάει λίγο τη μπάλα που βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει κόρνερ.
14΄ Γκολ. Μεγάλη μπαλιά του Βδουκάκη στην πλάτη της άμυνας ο Παπαδόπουλος προλαβαίνει την έξοδο του Μπότα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
27΄ Γκολ. Ο Παπαδόπουλος από αριστερά επιχειρεί σέντρα σουτ και η μπάλα πηγαίνει στην απέναντι γωνία για το 2 – 0.
38΄ Γκολ. Αδράνεια στην άμυνα του Αχελώου ο Κουζέλης παίρνει τη μπάλα, κάνει την προσποίηση και με σουτ κάνει το 3 – 0.
49΄ Σέντρα του Παπαδόπουλου οι αμυντικοί διώχνουν και η μπάλα φτάνει στον Αλεξανδρή που κάνει το σουτ με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.
52΄ Αντεπίθεση από αριστερά με τον Παπαδόπουλο που πασάρει στον Κουζέλη που κάνει πλασέ στην κίνηση με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
70΄ Γκολ. Λάθος στην άμυνα του Αχελώου το εκμεταλλεύεται ο Κουζέλης και με σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 4 – 0.
72΄ Συρτό σουτ του Μάριου Σαγάνα μπλοκάρει ο Γεωργίου.
74΄ Σουτ του Ευαγγελόπουλου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
77΄ Γκολ. Κόρνερ του Ζαλοκώστα κεφαλιά του Λάμπρου Πεσλή η μπάλα στα δίχτυα για το 4 – 1.
86΄ Σουτ του Παπαδόπουλου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπότας.

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ (Δημήτρης Λώλος): Γεωργίου (82΄ λ.τ. Γκρέκας), Καζανάς, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Μπούσγος, Αλεξανδρής (66΄ Ευθυμίου), Παπαδόπουλος, Τραγουλιάς, Μπανάκας, Βδουκάκης (53΄ Κορομπύλης), Κουζέλης (73΄ Αλπέντζος).

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Βαλάντης Ζώης): Μπότας, Προβίδας (46΄ Ζαλοκώστας Ε.), Δερβίσης, Τσιλιπάνος Γ., Σαγάνας Γ. (46΄ Καντάνης), Φεγγούλης, Ανδρεάκης (60΄ Πεσλής Κ.), Αντωνόπουλος (30΄ Μήκας), Σαγάνας Μ., Καλοκαίρης, Πεσλής Λ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...