Σεφτέ στις νίκες ο Λυγιάς

Σε λίγο οι καλύτερες φάσεις του αγώνα καθώς και ολόκληρος ο αγώνας
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ πέτυχε ο Α.Ο. Λυγιάς κερδίζοντας με 2 – 1 στην έδρα του τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Έτσι η ομάδα του Φώτη Δημητρόπουλου έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ στους 24 έμεινε ο Ατρόμητος.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στημένες φάσεις, ενώ ο Ατρόμητος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά του Θανασιού και ο Ασημακόπουλος αντέδρασε σωστά σε δύο περιπτώσεις σε ισάριθμα σουτ των Θανασιού και Καλαβριζιώτη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο τετ α τετ με τον Παναγιωτόπουλο να πλασάρει άουτ και στο 75΄ ο Λυγιάς άνοιξε το σκορ. Στη φάση ο Δούρος έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Κατσίκα, όμως μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε ξανά στον παίκτη του Λυγιά που την έστειλε στα δίχτυα από κοντά. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κουραχάνη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλαβριζιώτη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού μετά από σέντρα του Κάπο και τους ακυρώθηκε γκολ του Σπανογιάννη με υπόδειξη οφσάιντ. Για να φτάσουμε στο 87ο λεπτό όταν ο Αντώνης Πετσίνης ξεκίνησε την κούρσα πίσω από το κέντρο και με δυνατό σουτ έκανε το 2 – 1 χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Λυγιά.

Α.Ο. ΛΥΓΙΑΣ (Φώτης Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος, Βασιλόπουλος, Βεϊζάι, Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας, Ορφανουδάκης (88΄ Νικόπουλος Γ.), Κάκκος Γ. (89΄ Χουλιάρας), Κατσίκας, Κοτσέτσος (90΄ Μπρούμας), Κερασιάς (59΄ Πετσίνης Α.).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιάννης Πανουργιάς): Δούρος, Βλάχος, Κάκκος Β., Σπανογιάννης, Κάκκος Χ., Θανασιός, Ταμπάκης (64΄ Κάπο), Κουραχάνης, Αμπντέλ Σαλάμ, Καλαβριζιώτης, Παναγιωτόπουλος Μ.

websports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...