Σε μια ξεχωριστή βραδιά η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΙΟΝΙΑΝ TV (βίντεο-φωτο)

Με φρέσκο πρόσωπο, νέες παραγωγές και επιτυχημένες εκπομπές παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα του IONIAN TV, το βράδυ της Κυριακής, στο Royal Theater Patras.
Ενημέρωση και ψυχαγωγία, πολιτισμός, προορισμοί και γεύσεις συνθέτουν το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού για τη χρονιά 2018 – 2019.

Με σύνθημά τους «Είσαι Παντού», το ΙΟΝΙΑΝ και οι άνθρωποί του υποδέχτηκαν εκπροσώπους του Τύπου, του πολιτικού, επιχειρηματικού και διαφημιστικού κόσμου, ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού σε μία εκδήλωση που έκανε αντιπροσωπευτικό το στίγμα του ΙΟΝΙΑΝ για τη νέα χρονιά.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης η επικεφαλής του ενημερωτικού τμήματος του σταθμού και παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, Γεωργία Καλαμαρά, παρουσίασε τη δουλειά της ομάδας του ΙΟΝΙΑΝ στην ενημέρωση και την πολύπλευρη παρουσίαση των ειδήσεων, αλλά και στην προβολή φορέων, επιχειρήσεων και οργανισμών με δημιουργικό και έξυπνο τρόπο, δουλειά που επιβραβεύτηκε με τις καλύτερες διακρίσεις στα Regional Media Awards 2018.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος για τη νέα χρονιά, μέσα από την προβολή των video όλων των τηλεοπτικών παραγωγών του σταθμού. Για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα του ΙΟΝΙΑΝ περιλαμβάνει τα πάντα: Ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, ψυχαγωγία και διασκέδαση, magazino, αθλητισμό, πολιτισμό, ευ ζην και υγεία, εκπομπές λόγου, ειδικών θεμάτων και τοπικού γίγνεσθαι, που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή.

Στόχος του ΙΟΝΙΑΝ παραμένει και φέτος η κάλυψη και των 12 νομών εκπομπής του, με κέντρο την Πάτρα ως τη μητρόπολη της Περιφερειακής Ζώνης που εκπέμπει. Στοίχημα που κερδήθηκε και πέρυσι και επιβραβεύθηκε, με το ΙΟΝΙΑΝ να ανεβαίνει στην πρώτη θέση του βάθρου ως ο καλύτερος περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας, στα Regional Media Awards2018.

Η περιφερειακότητα αντανακλάται και μέσα από το φετινό σλόγκαν του ΙΟΝΙΑΝ «Είσαι παντού», εξήγησε στην τοποθέτησή του ο Διευθυντής Marketing και Εταιρικής Επικοινωνίας, Διονύσης Μήλεσης, ενώ πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με τους ανταποκριτές του σταθμού σε όλες τις πόλεις της περιφέρειας.

Πιστό στις επιταγές της τεχνολογικής εξέλιξης, το ΙΟΝΙΑΝ δίνει πλέον δυναμικό παρόν στην ψηφιακή εποχή. Για την περιφερειακή τηλεόραση του μέλλοντος που φθάνει στον τηλεθεατή όχι μόνο μέσα από τη μικρή οθόνη, αλλά και μέσα από την οθόνη του κινητού και του υπολογιστή, μέσω εφαρμογών και της τεχνολογίας Smart TV, έκανε λόγο στην τοποθέτησή του ο CEO του ΙΟΝΙΑΝ TV, Σπύρος Καμπιώτης, παρουσιάζοντας παράλληλα και τη νέα εφαρμογή του ΙΟΝΙΑΝ για smartphones.

Συγκινητική ήταν η στιγμή της απονομής τιμητικής διάκρισης από το ΙΟΝΙΑΝ στον Α.Σ.Π Προμηθέας και τους κ.κ. Τάσο Χρυσανθόπουλο – Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Προμηθέας και Θανάση Σουφλιά – Υπεύθυνο του προγράμματος «ΝΟΥΣ» για το όραμα και την υλοποίηση του πρότυπου προγράμματος υποτροφιών «ΝΟΥΣ».

Οικοδεσπότες της όμορφης βραδιάς ήταν οι δημοσιογράφοι του ΙΟΝΙΑΝ Νατάσα Πατρινού και Ιάσονας Τσόλης, ενώ ακολούθησε Cocktail Party με οικοδεσπότες όλους τους ανθρώπους του ΙΟΝΙΑΝ σε χαλαρό και ευδιάθετο κλίμα να συνομιλούν με όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Σύσσωμη η ομάδα του ΙΟΝΙΑΝ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, υπόσχεται ότι και φέτος θα «είναι παντού» και οι άνθρωποι του σταθμού δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές μέσα από το νέο και πλούσιο πρόγραμμα του ΙΟΝΙΑΝ.

Από την Ναυπακτία στην εκδήλωση παρευτέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτου κ. Παπαθανάσης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σουζας




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...