Σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ ο Μπεν Άφλεκ

Tην πρώτη φάση προγράμματος απεξάρτησης από το αλκοόλ ολοκλήρωσε o 44χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Μπεν Άφλεκ όπως αποκάλυψε πρόσφατα.

«Έχω ολοκληρώσει θεραπεία για εθισμό στο αλκοόλ. Είναι κάτι με το οποίο βρέθηκα αντιμέτωπος στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το αντιμετωπίζω» έγραψε ο Αμερικανός ηθοποιός στο Facebook.

«Θέλω να ζήσω τη ζωή στο έπακρο και να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι δεν είναι ντροπή να δέχεσαι βοήθεια, όταν τη χρειάζεσαι, και να είμαι πηγή δύναμης για όποιον εκεί έξω χρειάζεται βοήθεια, αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα» ανέφερε.

 

Στο μήνυμά του στο Facebook, ο ηθοποιός ευχαρίστησε την εν διαστάσει σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Τζένιφερ Γκάρνερ, που φρόντιζε τα τρία παιδιά τους όσο έδινε τον αγώνα του.                 

Ο Μπεν Άφλεκ είχε εισαχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ και το 2001. Στο μήνυμά του στο Facebook, ο ηθοποιός ευχαρίστησε την εν διαστάσει σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Τζένιφερ Γκάρνερ, που φρόντιζε τα τρία παιδιά τους όσο έδινε τον αγώνα του. «Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης της Τζεν, η οποία με στήριξε και φρόντιζε τα παιδιά μας, όσο προσπαθούσα να επιτύχω το στόχο που έθεσα», πρόσθεσε.
 

 

«Αυτό ήταν ένα από τα πολλά βήματα που πρέπει να κάνω προς μια θετική ανάκαμψη» έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Το διάσημο ζευγάρι ζει χωριστά από το 2015 αλλά δεν έχουν πάρει διαζύγιο, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι προσπαθούν ακόμα και σήμερα να σώσουν τον γάμο τους.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/275137-Se-programma-apexarteses-apo-to-alkool-o-Mpen-Aphlek ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...