Σε ρυθμούς ημιτελικού η Εθνική Νέων Ανδρών του μπάσκετ

Σε ρυθμούς ημιτελικού η Εθνική Νέων Ανδρών του μπάσκετ

ομάδα νέων μπάσκετ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα για την Εθνική Νέων Ανδρών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Κρήτης, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να αντιμετωπίζει την Ισπανία (21:15) στον δεύτερο ημιτελικό της ημέρας.

Η χαρά της μεγάλης νίκης κόντρα στη Λιθουανία, στον προημιτελικό του τουρνουά, ανήκει στο παρελθόν για την Εθνική Νέων Ανδρών. Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται σε ρυθμούς ημιτελικού, με το έργο της να είναι πολύ δύσκολο.

Η Ελλάδα είναι για έβδομη φορά στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε επίπεδο U20 και δίπλα στα χρυσά του 2002 και του 2009, αλλά και τα ασημένια του 1992 και του 2010 θέλει να προσθέσει ένα ακόμη.

Η αντίπαλός της δεν είναι τυχαία, αλλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, που διαθέτει κατά τα 7/12 την ίδια ομάδα που πέρσι σήκωσε την κούπα στη Φινλανδία και φέτος μετρά μόνο νίκες στη διοργάνωση. Μάλιστα έρχεται με… φόρα από τη νίκη κόντρα στην Γερμανία (69-61) στον προημιτελικό.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα προπονητή είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες και έτσι η Εθνική θα είναι πλήρης στον μεγάλο ημιτελικό. Στον άλλο ημιτελικό, το Ισραήλ θα κοντραριστεί με την Γαλλία, με τους «τρικολόρ» να έχουν τον πρώτο λόγο σε αυτό το παιχνίδι.

 

Πηγή: filahtlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/293814-Se-rythmoys-emitelikoy-e-Ethnike-neon-andron-toy-mpasket ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...