Σε σπίτι 5,5 εκατ. δολαρίων θα μετακομίσει η Ιβάνκα Τραμπ (Βίντεο)

Σε σπίτι αξίας 5,5 εκατ. δολαρίων, στην πιο διάσημη γειτονιά της Ουάσιγκτον φημολογείται πως μετακομίζει  η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ με τον σύζυγό της, Jared Kushner, και τις τρεις κόρες τους Arabella, Joseph και Theodore.

Ο λόγος για τη γειτονιά Kalorama που βρίσκεται πολύ κοντά, λίγα μόνο τετράγωνα μακριά, από τη νέα κατοικία του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος σε λίγες μέρες εγκαταλείπει τον Λευκό Οίκο για να αναλάβει ο Ντόναλντ Τραμπ τα καθήκοντα του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail το σπίτι, που έχει έξι δωμάτια, έχει μοντέρνο στιλ και χτίστηκε το 1923,  ενώ παραμένει ακόμη άγνωστο αν η κόρη και ο γαμπρός του Τραμπ το νοίκιασαν ή προχώρησαν στην αγορά του. 

Η Ιβάνκα και ο σύζυγός της κατά την έξοδό τους από το σπίτι τους στην Park Avenue 



 

Στο μεταξύ, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να απεμπλακεί από τη διοίκηση των επιχειρήσεών του, έχοντας τουλάχιστον δύο συμμάχους στην προσπάθειά του αυτή, την κόρη του Ιβάνκα Τραμπ και τον γαμπρό του Τζάρεντ Κάσνερ.

Οι άνθρωποι του Τραμπ είναι πεπεισμένοι ότι ο Τραμπ θα έχει τουλάχιστον τη βοήθεια της κόρης του και του γαμπρού του σε ρόλο ανεπίσημων συμβούλων μετά την εγκατάστασή του στο Λευκό Οίκο. Ωστόσο, μία τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει προβληματισμό στους ειδικούς επί ζητημάτων ηθικής και δεοντολογίας, οι οποίοι με αρθρογραφία τους στη σελίδα γνώμης της εφημερίδας «The New York Times» παρότρυναν τον Τραμπ να ζητήσει την άδεια του Κογκρέσου έναντι της εφαρμοζόμενης νομοθεσίας, προκειμένου μέλη της οικογένειας του να έχουν περιορισμένους, αλλά επίσημους ρόλους στην κυβέρνησή του.

Δείτε το σπίτι της κόρης και του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ


 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...