Σκληρή ανακοίνωση του Α.Ο. Χάλκειας κατά Κοτσανά.

Ύστερα από ρεπορτάζ της ιστοσελίδας σας (Nafpaktianews.gr) στις 12/1/2017 για τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Γαβρολίμνης όπου φαίνεται για ακόμη μια φορά ότι υπάρχει πρόβλημα με τον χλοοτάπητα του γηπέδου ( αποστράγγιση – ρίζωμα του χόρτου).Ακριβώς την επόμενη μέρα μέλη της διοίκησης της ομάδας μας δέχτηκαν φραστική επίθεση και απειλές από τον  αντιδήμαρχο περιβάλλοντος κ. Κοτσανα διότι όπως φαίνεται θίχτηκε από το ρεπορτάζ το οποίο αποτύπωνε πλήρως την πραγματικότητα με την κατάσταση του γηπέδου.

Συγκεκριμένα ο κ. Αντιδήμαρχος ισχυρίστηκε ότι η ομάδα ευθύνεται για την κακή κατάσταση του χλοοτάπητα , ότι η ομάδα χάλασε το γήπεδο, μας ενημέρωσε ότι θα προσλάβει φύλακα και δεν θα μας επιτρέψει ξανά την είσοδο στο γήπεδο, δηλαδή θα μας πετάξει έξω από αυτό χωρίς να τον ενδιαφέρει που θα κάνει προπόνηση η ομάδα μας αποκλείοντας μας και από το δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου στο οποίο αγωνιζόμαστε για τα εντός έδρας παιχνίδια  με όποιος κόστος συνεπάγεται το γεγονός αυτό.

Συνέχισε δε χρεώνοντας μας αντιπολιτευτική τακτική ότι λειτουργούμε προς όφελος του πρώην δημάρχου κ. Μπουλέ. Πρέπει να καταλάβει ο κ. Κοτσανάς ότι:

  • Οι εκλογές έγιναν το 2014 και έως τις επόμενες έχουμε δυόμιση χρόνια ακόμη.
  • Οι κάτοικοι της Χάλκειας τον τίμησαν με την ψήφο τους ιδιαιτέρως αναδεικνύοντας μάλιστα  πρώτο σύμβουλο.
  • Είναι αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και αναπληρωτής δημάρχου που σημαίνει συγκέντρωση πολλών εξουσιών στα χέρια του  και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με τους πολίτες οι οποίοι δεν ανέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Πρέπει άμεσα να ζητήσει συγνώμη από την ομάδα μας και τους κατοίκους της Χάλκειας γι αυτή του την συμπεριφορά. Όσον αφορά το γήπεδο έχει δεσμευτεί πολλές φορές με ημερομηνίες και έχει πέσει έξω σε όλες. Την επόμενη της δέσμευσης του διαψεύδεται από τα πραγματικά γεγονότα. Καλό θα ήταν να μην μιλάει πολύ αλλά να εργάζεται πολύ για την επίλυση των προβλημάτων.

Το υπό κατασκευή Δημοτικό γήπεδο Γαβρολίμνης είναι υπό την αιγίδα της Αιτωλικής Αναπτυξιακής και τους προέδρους της  ο οποίος καταβάλει προσπάθειες για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν. Το έργο εντάχθηκε και υλοποιείται από τον Δήμο Ναυπακτίας μέσο Ευρωπαϊκού προγράμματος και έως εκ τούτου δεν είναι ιδιοκτησία του κ. Κοτσανά για να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Κ. Δήμαρχε παράκληση προς το πρόσωπό σας αλλά και στους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ναυπακτίας ο κ. Κοτσανάς αμαυρώνει την εικόνα σας αλλά και τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης ολισθαίνοντας στον κατήφορο κάθε μέρα και ακυρώνει τις προσπάθειες που καταβάλετε για τον Δήμο Ναυπακτίας.

Τέλος για την αποκατάσταση της αλήθειας στις 12/12/2016 συντάχθηκε πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής από την διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών – τμήμα τεχνικών έργων του Δήμου Ναυπακτίας για χρήση αυτοτελούς τμήματος και συγκεκριμένα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου δεδομένου ότι το φυσικό αντικείμενο του εν λόγω τμήματος έχει ολοκληρωθεί και μπορεί να τεθεί προς χρήση αφού μπορεί να λειτουργήσει ως αυτοτελές τμήμα.Για του λόγου του αληθές υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό με δηλώσεις και του κ. Κοτσανά στην Γαβρολίμνη.

Τότε ήταν όλα τέλεια;;;; Τώρα τι είναι;;;;

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Χάλκειας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...