Σκουρλέτης: Λελογισμένη μοριοδότηση και όριο ηλικίας στα 50 έτη περιλαμβάνει η νομοθετική ρύθμιση για τους συμβασιούχους

Στην Ολομέλεια την Τρίτη θα κατατεθεί και θα συζητηθεί η τροπολογία για τους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως διαμήνυσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση προσπάθησε να διαμορφώσει μια νομοθετική ρύθμιση που θα λαμβάνει υπόψη την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου, όπου με βάση αυτή υπάρχει ανάγκη να δρομολογηθεί ένας διαγωνισμός με ευθύνη του ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις εργασίας, με βάση τις θέσεις και τις πραγματικές ανάγκες που θα καταθέσουν οι δήμαρχοι.

Οι θέσεις προκύπτουν από τους οργανισμούς των Δήμων υπάρχει η δυνατότητα να επικαιροποιηθούν ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες. 

Ακόμα, συμπεριλαμβανομένης της πίεσης που υπάρχει εξαιτίας του κινδύνου για τη δημόσια υγεία προτάθηκε να παραμείνουν στην εργασία τους με συμβάσεις μικρής παράτασης 8 μηνών.

Ο υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε ότι θα υπάρξει «λελογισμένη μοριοδότηση και όριο ηλικίας τα 50 έτη» ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει «φωτογραφικός διαγωνισμός».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/290262-Skoyrletes-Lelogismene-moriodotese-kai-orio-elikias-sta-50-ete-perilambanei-e-nomothetike-rythmise-gia-toys-symbasioychoys ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...