Σκυλιά ορμάνε το ένα πάνω στο άλλο για να τσακωθούν! Δείτε όμως τι έγινε όταν άνοιξε η πόρτα… (Εικόνες & Βίντεο)

Σκυλιά ορμάνε το ένα πάνω στο άλλο για να τσακωθούν! Δείτε όμως τι έγινε όταν άνοιξε η πόρτα… (Εικόνες & Βίντεο)

σκυλιά

Στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι συνηθισμένο για κάποιους ανθρώπους να το παίζουν σκληροί και να κάνουν ανάρμοστα σχόλια για άλλους χωρίς να νιώθουν τύψεις. Πίσω από τις οθόνες, όμως, αυτά τα τρολ θεωρούνται δειλοί που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγιά τους.

Απ’ ό,τι φαίνεται κάτι τέτοιο περίπου ισχύει… και για το ζωικό βασίλειο. Όπως τα σκυλιά που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, που φαίνεται να είναι έτοιμα να… ξεσκίσουν το ένα το άλλο, μέχρι που ανοίγει η πόρτα. Τα σκυλιά γαβγίζουν σαν τρελά το ένα στο άλλο.

Στην αρχή, ήταν ένας εναντίον δύο…

Μετά, έγινε ένας εναντίον τριών…

Μπορεί να νομίζετε, ότι αν δεν υπήρχε η πύλη τα σκυλιά θα είχαν ξεσκιστεί μεταξύ τους, αλλά… δεν πρόκειται. Την ώρα που ανοίγει η πύλη θα περιμένατε να δείτε μια άγρια συμπλοκή. Μπορεί να υποθέσατε, ότι ο σκύλος στα αριστερά, που ήταν μόνος του, θα έχανε στην συμπλοκή, αφού οι άλλοι τρεις τον περίμεναν στην άλλη μεριά, όπως αναφέρει το tilestwra. Όμως τελικά τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε!

Δείτε στο βίντεο παρακάτω την ξεκαρδιστική αντίδραση των σκυλιών, όταν ανοίγει η πόρτα:

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/272433-Skylia-ormane-to-ena-pano-sto-allo-gia-na-tsakothoyn-Deite-omos-ti-egine-otan-anoixe-e-porta-Eikones-Binteo ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...