Σοκ: Ο σκύλος της Αγγελικής οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που βρέθηκε θαμμένη

Σοκ: Ο σκύλος της Αγγελικής οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που βρέθηκε θαμμένη

Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Ρόκι το σκυλάκι της άτυχης 29χρονης Αγγελικής Πέτρου, που δολοφονήθηκε στην Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα επειδή διατηρούσε δεσμό με άνδρα που δεν ενέκρινε, ήταν εκείνος που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που βρέθηκε θαμμένη η Αγγελική.

Ο Ρόκι, ένα ηλικιωμένο σκυλάκι που έζησε για χρόνια κοντά στην κοπέλα, από την πρώτη στιγμή έτρεχε προς το σημείο του κήπου που ο πατέρας έθαψε το πτώμα της.

Ο πιστός σύντροφος της 29χρονης, όπως έδειξαν νωρίτερα πλάνα του ΣΚΑΙ, παραμένει μάλιστα στο σημείο όπου η ιδιοκτήτρια του έχασε την ζωή της πριν από λίγα 24ωρα.

Περιφέρεται μέσα στο κρύο και την βροχή, περιμετρικά του σπιτιού και του κήπου, εμφανώς στρεσαρισμένος, και πλησιάζει τους δημοσιογράφους που έχουν σπεύσει εκεί, σαν να προσπαθεί να τους δείξει ότι κάτι κακό έχει συμβεί, ή σαν να αναζητά κάποιο νέο ίχνος την άτυχη 29χρονη.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/350631-Sok-O-skylos-tes-Aggelikes-odegese-toys-astynomikoys-sto-semeio-poy-bretheke-thammene ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...