Σοκ: Πατέρας βίασε την κόρη του, μπήκε φυλακή, αποφυλακίστηκε και την ξαναβίασε!

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η αρρωστημένη δράση ενός κατοίκου της περιοχής σε βάρος της ίδιας του της κόρης την οποία βίαζε συστηματικά τα τελευταία χρόνια.

Ο πα-τέρας Παναγιώτης Γ., κάτοικος της οδού Ευβοίας, συνελήφθη  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 46χρονος, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον περασμένο μήνα χρησιμοποιώντας απειλές βίαζε κατ΄εξακολούθηση την 16χρονη τότε κόρη του και ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι ηλικίας 14 ετών. Αντίστοιχα, είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστης χρησιμοποιώντας προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να προσελκύσει με χρήση ψευδών  γεγονότων ως αληθινών και άλλα ανήλικα άτομα.

Ακόμη μεγαλύτερο σοκ, όμως, προκαλεί η είδηση πως ο δράστης είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης στο παρελθόν για την ίδια κατηγορία, δηλαδή ότι βίαζε το ίδιο του το παιδί.

Ο παιδεραστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, στον αρμόδιο ανακριτή.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...