Σοκ: 43χρονη μητέρα δύο παιδιών ένα από τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο

Πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν ώρα με την ώρα το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 4, με τους τραυματίες να ξεπερνούν τους σαράντα, εκ των οποίων επτά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

1

Ένα από τα θύματα της επίθεσης στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ ήταν η 43χρονη Αΐσα Φρέιντ, μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η μητέρα πήγαινε να πάρει τα παιδιά της, ηλικίας 8 και 11 ετών, από το σχολείο και έτυχε να διασχίζει τη γέφυρα του Ουεστμίνστερ την ώρα που ο τρομοκράτης έπεσε με το SUV του πάνω σε δεκάδες ανθρώπους.

2

Η οικογένεια της 43χρονης προέρχεται από μία περιοχή κοντά στην πόλη Λα Κορούνια της Ισπανίας, ενώ η ίδια δίδασκε ισπανικά σε ένα ιδιωτικό σχολείο κοντά στο σημείο που έγινε η επίθεση.

Η Αΐσα είχε βρετανικό διαβατήριο, αλλά καταγόταν από την Ισπανία, παρότι στην αρχή η ισπανική πρεσβεία δήλωσε πως δεν υπάρχουν θύματα με ισπανική υπηκοότητα, κάτι το οποίο εν συνεχεία ανακάλεσε.

1

Η ίδια είχε αναρτήσει πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά της στα social media. Οι μεγαλύτερες αδελφές της είναι συντετριμμένες από τον χαμό της, με φίλους και συγγενείς να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Πρώτα ενημερώθηκαν οι οικείοι της, λίγο μετά την επίθεση στο Λονδίνο. Πολλοί φίλοι και συγγενείς θα ταξιδέψουν από την Ισπανία για να βρεθούν δίπλα στην οικογένειά της, ενώ φίλοι της αναφέρουν πως ήταν μία πολύ καλή και τρυφερή μητέρα και πως αγαπούσε να πηγαίνει στον τόπο καταγωγής της και να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/276222-Sok-43chrone-metera-dyo-paidion-ena-apo-ta-thymata-tes-epitheses-sto-Londino ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...