Σπ.Βλαχογιάννης: Τίτλοι τέλους για το 13αρι του ΠΑΣ Ναυπάκτου (Βίντεο-Φωτο-Δηλώσεις)

Μια πορεία 30 ετών στα μπασκετικά πράγματα της πόλης έκλεισε χθες με την τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΣ Ναυπακτου,ο πολύπειρος Σπ.Βλαχογιάννης.Στον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα με το Καναλάκι, (64-49),ο κόσμος,δεν σταματησε να φωνάζει ρυθμικά το επώνυμό του.

Η οικογένειά του,οι φίλοι και παλαιοί συμπαίκτες,παράγοντες του τοπικού αθλητισμού,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,ο πρώην δήμαρχος Γ.Μπουλές,αιρετοι,απλοί καθημερινοί φίλοι του,ήταν όλοι τους εκεί.Να τον τιμήσουν,αλλά και να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του.

Και ο Σπύρος,έντονα φορτισμένος συναισθηματικά,επέστρεφε την αγάπη που πήρε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το διάχυτο συναίσθημα που τον πλημμύριζε.

Και θέλησε,με τον δικό του τρόπο,να τους πει ευχαριστώ.Προσφέροντας τη φανέλα του,στον παλιό προεδρο της Ομόνοιας Π.Παναγιωτόπουλο,τον Κ.Νικολάου,τον Π.Τσουκαλά,τον γιατρό Γ.Σταυρόπουλο,τον Σπ.Τσέλιο,τον νυν προεδρο του ΠΑΣ Ναυπακτου Μπ.Νικολακόπουλο αλλά και τους πολλούς φίλους του.

Ο Σπ.Βλαχογιάννης αφήνει την Ναύπακτο μετακομίζοντας στη Βοιωτία,όπου και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο εκεί μπασκετικό πρωτάθλημα,αφήνοντας ωστόσο εδώ στην πόλη,τα καλύτερα χρόνια της ζωής του,τις καλύτερες αθλητικές του στιγμές

Καλή συνέχεια στην όμορφη πορεία σου Σπύρο

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...