Στην Κύπρο για την πρωτιά ο Ολυμπιακός

Στο “ΓΣΠ” ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του, στη φάση των ομίλων του EuropaLeague ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ (20:00) με έπαθλο την πρωτιά στον όμιλο.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει στην πρώτη θέση, με τους πρωταθλητές Κύπρου να βολεύονται και με την ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Λεάλι τερματοφύλακα και μπροστά του, από δεξια προς αριστερά,  τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Καμπιάσο (ή Ρομαό) με τον Μάρτινς, έχοντας στα πλάγια τους Σεμπά και Ελιουνούσι. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Μανθάτης, Νικολάου, Σκαφίδας και Τσιμίκας. Εκτός έμειναν οι  Καρντόσο, Ομάρ, Ρέτσο και Μιλιβόγεβιτς.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κρίστιανσεν, αναμένεται να παρατάξει τους εξής: Βάτερμαν, Μιλάνοφ ή Σέρτζιο, Μοράις, Μερκής, Αλεξάνδρου, Αρτυματάς, Βινίσιους, Εφραίμ, Αλωνεύτης, Μπερτόλιο και Σωτηρίου.

2ος Όμιλος

ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός (20:00)

Γιούνγκ Μπόις-Αστάνα (20:00)

Βαθμολογία

1. ΑΠΟΕΛ 9 (6-6)

2. Ολυμπιακός 8 (7-4)

3. Γιούνγκ Μπόις 5 (4-4)

4. FK Αστάνα 5 (5-8)

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...