ΣΤΗ ΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Στη Γουριά ταξιδεύει ο Αστέρας Μεσολογγίου τη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 3:00 μ.μ., για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Εθνικό Γουριάς. Ο αγώνας αυτός γίνεται στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α΄Ομίλου, της Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.
Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματά τους. Η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη μέσα στην έδρα της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς με σκορ 1-5, ενώ ο Αστέρας επικράτησε εύκολα εντός έδρας του Α.Ο. Πενταλόφου με σκορ 3-1.
Στο παιχνίδι αυτό τίθενται αντιμέτωπες η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (Εθνικός Γουριάς 23 γκολ ενεργητικό) με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (Αστέρας Μεσολογγίου 5 γκολ παθητικό). Το αποτέλεσμα του αγώνα θα δείξει αρκετά σημαντικά πράγματα και για τις δύο ομάδες, ιδίως όμως για τον Αστέρα που θέλει να πλησιάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Προπονητικό team και παίκτες της ομάδας μας δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ντέρμπι και πιστεύουν ότι θα πετύχουν ένα θετικό αποτέλεσμα.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...