Στη φυλακή ο αστυνομικός της σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά

Στη φυλακή ο αστυνομικός της σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά

Δεν έπεισαν με τις εξηγήσεις τους οι 5 από τους 7 κατηγορούμενους για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός αλλά και ο 31χρονος, γιος πρώην ευρωβουλευτή ο οποίος δήλωσε χρήστης και ζήτησε τη διενέργεια τοξικολογικής εξέτασης. Στην ίδια υπερασπιστική γραμμή φέρονται να κινήθηκαν και οι συγκατηγορούμενοι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός στην απολογία του επικαλέστηκε το υπηρεσιακό του καθήκον. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι γνώριζε για την ύπαρξη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και εισχώρησε σε αυτό ως “μυστικός” για να το ξεσκεπάσει, αλλά δεν είχε  ενημερώσει την υπηρεσία του για τις ενέργειες του.

Στους δυο κατηγορούμενους – ένας 45χρονος από τη Σπάρτη και η 34χρονη κατηγορούμενη- που αφέθηκαν ελεύθεροι επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της  της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγύησης 1.000 ευρώ και της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αφέθηκαν.

Στην ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται ένας ακόμη αστυνομικός ενώ διαφεύγουν της σύλληψης ακόμη δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να έχει αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα.

 

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/345045-Ste-phylake-o-astynomikos-tes-speiras-poy-diakinoyse-narkotika ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...