Στοίχημα: Αγγλία – Τσεχία με πολλά γκολ! (vid)

Στοίχημα: Αγγλία – Τσεχία με πολλά γκολ! (vid)

Έντονη δράση υπάρχει και σήμερα (22/03) στα προκριματικά του Euro 2020, και το Betarades.gr είναι εδώ με δυνατές προτάσεις! Η Αγγλία μπαίνει στη «μάχη» υποδεχόμενη την Τσεχία, ενώ η Αλβανία φιλοξενεί την Τουρκία. Αμφότερα τα ματς μας ενδιαφέρουν στοιχηματικά, όπως και το Μπασκόνια – Ρεάλ από τη EuroLeague. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Bwin. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Με τα γκολ στο Wembley
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από το ματς της Αγγλίας με την Τσεχία, για τα προκριματικά του Euro 2020. Οι Άγγλοι τα πήγαν περίφημα στο Nations League, και έχουν περάσει στο Final-4 της διοργάνωσης. Εκεί, θα παίξουν με την Ολλανδία. Η Αγγλία τα έβγαλε πέρα με Κροατία και ισπανία στον όμιλό της, και έδειξε ότι έχει ανέβει επίπεδο. Κέρδισε 2-1 την Κροατία την τελευταία αγωνιστική και πήρε την πρωτιά. Η επιθετική τριάδα της Αγγλίας (Στέρλινγκ – Σάντσο – Κέιν), είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να «διαλύσει» οποιαδήποτε άμυνα. Πόσο μάλλον της Τσεχίας, που δεν φημίζεται για τη σταθερότητά της.
Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν τον υποβιβασμό στο Nations League, και θα προσπαθήσουν σήμερα να βάλουν δύσκολα στην Αγγλία. Είναι υποχρεωμένοι να βρουν γκολ, αν θέλουν να διεκδικήσουν κάτι θετικό, αφού θεωρείται… περίπλοκο να μη σκοράρουν οι γηπεδούχοι. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος στις τάξεις των Άγγλων, που θα αγωνιστούν σε ένα γεμάτο Wembley. Η ομάδα του Σαουθγκέιτ μετράει τρία σερί Over 2.5 και πάει για… τέταρτο. Έχει την ποιότητα να κερδίσει και να προσφέρει θέαμα, ενώ αμυντικά κάνει τα λάθη της. Επιλογή μας, το Over 2.5 σε απόδοση 1.99.

«Μάχη» στο Αλβανία – Τουρκία
Στην πρεμιέρα του ογδόου ομίλου, η Αλβανία θα υποδεχθεί την Τουρκία. Αμφότερες οι ομάδες, μαζί με την Ισλανδία, αναμένεται να παλέψουν για τη δεύτερη θέση, πίσω από τη Γαλλία. Συνεπώς, το αποψινό ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Η Αλβανία έχει σοβαρά προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι και βασίζεται εξ ολοκλήρου στην άμυνά της. Δεν δέχεται εύκολα γκολ και είναι σκληρό «καρύδι». Η πορεία της στο Nations League χαρακτηρίζεται μέτρια, και τώρα οι παίκτες του Πανούτσι συγκεντρώνονται στα προκριματικά. Οι γηπεδούχοι πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους συνολικά, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.
Από την άλλη, η Τουρκία θα αγωνιστεί στη διοργάνωση με νέο προπονητή, τον Σενιόλ Γκιουνές. Ο Λουτσέσκου απομακρύνθηκε, και οι Τούρκοι αναζητούν ξανά τον εαυτό τους. Είναι πολύ σημαντική για αυτούς η πρεμιέρα των προκριματικών, και θέλουν να βάλουν τις βάσεις για κάτι καλό. Δεν πρόκειται να ανοιχτούν, αλλά θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Γενικά, αυτό αναμένεται να είναι το κοινό στοιχείο των δύο αντιπάλων απόψε. Το ρίσκο μάλλον θα απουσιάζει, ενώ η κρισιμότητα του ματς επιβάλλει σκοπιμότητα. Πάμε με το Χ Ημίχρονο ή Χ Τελικό σε απόδοση 1.70.

Αντιστέκεται η Μπασκόνια
Στο μπάσκετ και τη EuroLeague τώρα, η Μπασκόνια κοντράρεται στην έδρα της με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η 28η αγωνιστική της διοργάνωσης, και οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη. Είναι εντός της σκληρής μάχης για την οκτάδα, μαζί με Αρμάνι, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Κάθε παιχνίδι πλέον, μπορεί να κρίνει πολλά. Η Μπασκόνια έχασε στο ΟΑΚΑ αλλά κράτησε τη διαφορά, ενώ λίγο έλειψε να κερδίσει. Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 23 πόντους. Η ομάδα του Περάσοβιτς δεν παρατάει τους αγώνες και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις και σήμερα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης εξάλλου, θα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και απλά μένει να φανεί σε ποιά θέση. Το κίνητρο δεν είναι το ίδιο ισχυρό για τη Βασίλισσα, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και το πλεονέκτημα έδρας. Συν τοις άλλοις, η Μπασκόνια μετράει τέσσερις ήττες, σε ισάριθμα ματς, φέτος, από τη Ρεάλ. Απόψε, είναι η ιδανική μέρα για να σπάσει το σερί. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει, αλλά σίγουρα θα μοχθήσει για αυτό. Το παιχνίδι είναι τεράστιας σημασίας για τους γηπεδούχους, και πιστεύουμε ότι θα το «χτυπήσουν» μέχρι τέλους. Επιλογή μας το Μπασκόνια +4.5 σε απόδοση 1.88.
Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το μεγάλο διαγωνισμό του Betarades.gr, το Tipster League, με αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο συμμετοχής. Το μηνιαίο έπαθλο είναι 1.500€*!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/03/vid_22.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...