Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός! (vid)

Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός! (vid)

Μετά το Champions League, ήρθε και η σειρά του Europa League για να κάνει τη διαφορά στο κουπόνι του στοιχήματος. Το ματς που ξεχωρίζει, είναι αυτό του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου, που έχει και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα, θα ασχοληθούμε με το Λάτσιο – Σεβίλλη, ενώ πρόταση προκύπτει και από το πάμε στοίχημα μπάσκετ. Και πιο συγκεκριμένα τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις που προκύπτουν.
Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Η μεγάλη, ευρωπαϊκή, ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε! Οι «Ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν τη Ντιναμό Κιέβου, στο κατάμεστο «Γ.Καραϊσκάκης», στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «32» του Europa League. Το ματς είναι Sold Out, και ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να σπρώξει την ομάδα του σε μια σπουδαία νίκη. Στα θετικά για τον Πέδρο Μαρτίνς, ότι ο Φορτούνης θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο προπονητής των Πειραιωτών διαβεβαίωσε ότι οι παίκτες του θα αντιδράσουν στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, και θα παίξουν με το «μαχαίρι στα δόντια». Πλέον, ο Ολυμπιακός δίνει ακόμα πιο μεγάλη βαρύτητα στη διοργάνωση, και θα κυνηγήσει τη διάκριση. Άλλωστε, επιθυμεί να εξαργυρώσει τη μεγάλη πρόκριση επί της Μίλαν. Μόνο ο Ελαμπντελαουί είναι απών για τους γηπεδούχους, που θα κατέβουν με επιθετικό σχήμα για να κάνουν βήμα πρόκρισης.
Η Ντιναμό Κιέβου προκρίθηκε από έναν εύκολο όμιλο. Προέρχεται από μεγάλη διακοπή στο πρωτάθλημα, και τελευταίο επίσημό της ματς ήταν το Δεκέμβριο, κόντρα στη Γιάμπλονετς για το Europa League. Τότε μάλιστα, ηττήθηκε εντός έδρας. Οι Ουκρανοί έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες απόψε, και δεν τρομάζουν ως ομάδα τον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι απέχουν εδώ και καιρό από τα επίσημα ματς, ευνοεί τους Πειραιώτες. Η Ντιναμό είναι ευάλωτη αμυντικά, ενώ αποτελεί ερωτηματικό αν θα ανταπεξέλθει στην «καυτή» ατμόσφαιρα. Οι «Ερυθρόλευκοι» θα μπουν στο γήπεδο για να δώσουν απαντήσεις, και μπορούν να κερδίσουν. Το Europa League αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τον Ολυμπιακό, και πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στο «Ολίμπικο»

Για τον ίδιο θεσμό, η Λάτσιο υποδέχεται απόψε τη Σεβίλλη στο «Ολίμπικο». Πρόκειται για ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «32», με τις πιθανότητες πρόκρισης να είναι μοιρασμένες. Άλλωστε, θα «συγκρουστούν» δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης, που τα πάνε αρκετά καλά σε δύο πολύ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Η Σεβίλλη είναι η πολυνίκης του θεσμού, με πέντε κατακτήσεις, και θέλει και φέτος να φτάσει μακριά. Είναι δεδομένο, ότι θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ σήμερα, ώστε να δημιουργήσει προβλήματα στη Λάτσιο. Οι Ισπανοί σαφώς και έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν. Παρά την αμυντική τους αστάθεια, επιθετικά αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο. Το Over 2.5, ήταν χαρακτηριστικό των τριών από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Σεβίλλης.
Η Λάτσιο από την άλλη, θα προσπαθήσει να διαφυλάξει τα μετόπισθεν, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Και οι γηπεδούχοι, φημίζονται περισσότερο για τις επιθετικές αρετές τους. Θα αγωνιστούν για τη νίκη και μόνο, καθώς διαφορετικά η κατάσταση θα δυσκολέψει. Με τη βοήθεια του κόσμου τους, θα επιδιώξουν να μπουν ορμητικά στο ματς και να παρασύρουν τη Σεβίλλη. Έχουν αποδείξει φέτος, ότι στέκονται καλά απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, και βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό που τους «πληγώνει», είναι η άμυνα. Προβλέπουμε λοιπόν ένα «ανοιχτό» παιχνίδι, με πλούσιο θέαμα και γκολ εκατέρωθεν. Στηρίζουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Προσέχουν για να… έχουν στην Ισπανία

Περνάμε στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στο κύπελλο Ισπανίας, που βρίσκεται στα προημιτελικά του. Σε αυτό το πλαίσιο, θα διεξαχθεί σήμερα το Τενερίφη – Μάλαγα. Σε αυτό το ζευγάρι, δεν υπάρχει φαβορί. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία της ACB, αφού η Τενερίφη έχει ρεκόρ 12-8 και η Μάλαγα 13-7. Αμφότερες προέρχονται από μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Η Τενερίφη ηττήθηκε από τη Μπούργος, δεχόμενη 88 πόντους στην έδρα της και η Μάλαγα κέρδισε με 99-97 τη Μανρέσα, με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Ήταν δηλαδή κακές αμυντικά, και σκοπεύουν άμεσα να βελτιωθούν σε αυτό το κομμάτι. Το σημερινό παιχνίδι, περιέχει μεγάλη σκοπιμότητα, και οι δύο αντίπαλοι θα είναι προσεκτικοί. Θα δώσουν βάρος στην άμυνα, ώστε μέσα από αυτήν να βρουν ρυθμό και να διεκδικήσουν τη νίκη. Το πάθημα μάλλον έγινε… μάθημα, για Τενερίφη και Μάλαγα, που έχουν στο νου τους μόνο την πρόκριση και θα παίξουν σκληρά για αυτήν. Το Under 158.5 εντοπίζεται στο 1.88, και μοιάζει η καλύτερη επιλογή.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου.

Μπορείτε να το δείτε εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/02/vid_14.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...