Στοίχημα: Δε χάνει η Ρωσία

Στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών επικεντρώνεται η προσοχή του σημερινού προγράμματος στο κουπόνι στοιχήματος. Η Πορτογαλία έχει την πίεση της νίκης κόντρα στη Ρωσία, ενώ το Μεξικό είναι το φαβορί κόντρα στη Νέα Ζηλανδία. Δράση υπάρχει επίσης σε Ισπανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.
Με το 1Χ στη Ρωσία
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ρωσία – Πορτογαλία, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 1.93. Οι Ρώσοι έκαναν επιτυχή πρεμιέρα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με το 2-0 επί της Νέας Ζηλανδίας, η εμφάνιση τους ήταν αρκετά καλή, έστω κι αν ο δείκτης δυσκολίας της αναμέτρησης δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Σήμερα αντιμετωπίζουν με άνεση την Πορτογαλία, γνωρίζοντας ότι ακόμη και η ισοπαλία θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στον αντίποδα, οι Ίβηρες έφτασαν μια «ανάσα» απ’ τη νίκη στην πρεμιέρα με το Μεξικό, ωστόσο ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις και έμεινα στο 2-2. Σήμερα είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν τη νίκη, ειδάλλως θα θέσουν σε κίνδυνο την προσπάθεια πρόκρισης. Θεωρούμε ότι οι Ρώσοι είναι σε καλό μομέντουμ, μπορούν να ανταποκριθούν και επιλέγουμε 1Χ.
Χ ημίχρονο στην Τενερίφη
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Τενερίφη – Χετάφε, όπου επιλέγουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ ανόδου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τους γηπεδούχους να θεωρούνται το φαβορί απόψε. Η Τενερίφη δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κάντιθ στα ημιτελικά, χάνοντας 1-0 στο πρώτο ματς και κερδίζοντας με το ίδιο σκορ στον επαναληπτικό, πήρε την πρόκριση χάρη στην υψηλότερη θέση που κατείχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Απ’ την άλλη, η Χετάφε δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Ουέσκα στα ημιτελικά, πήρε εκτός έδρας 2-2 και επικράτησε εύκολα 3-0 στη ρεβάνς. «Παίζεται» η άνοδος στα τελευταία δύο ματς της σεζόν, σίγουρα θα υπάρχει άγχος και νευρικότητα σε αμφότερες τις πλευρές, θεωρούμε ότι θα είναι επιφυλακτικές απ’ την αρχή, επιλέγουμε το Χ ημίχρονο.
Κερδίζει το Κολοράντο
Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Κολοράντο – Λος Άντζελες, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Οι γηπεδούχοι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, έρχονται από τέσσερις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, όλες εντός έδρας, σήμερα ετοιμάζονται για το πέμπτο διαδοχικό ματς στο «σπίτι» τους. Το Σάββατο επιβλήθηκαν 2-1 του Πόρτλαντ και πήραν την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, ανέβηκαν στους 16 πόντους και την 10η θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Απ’ την άλλη, το Λος Άντζελες έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 2-2 με το Χιούστον. Αήττητοι οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές (3-4-0), δεν έχασαν στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια (0-1-3), σκόραραν στα τρία εξ αυτών. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και ποντάρουμε στον άσσο.
Προβάδισμα στην Κέμι Κινγκς
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Κέμι Κινγκς – Λάχτι, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α’ Φινλανδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορεί να ξεκίνησαν με διαφορετικές φιλοδοξίες, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούν εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανίσεις. Η Κέμι Κινγκς είναι απ’ τις φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, καθώς έρχεται από τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, όπου μάλιστα έμεινε αήττητη (3-1-0). Ανέβηκε στους 17 πόντους και την 6η θέση, στο +1 απ’ τη σημερινή αντίπαλο, Λάχτι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει «διαζύγιο» με το γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς, όλα τελείωσαν χωρίς σκορ (0-0), μετρούν ρεκόρ 2-2-1 στις τελευταίες πέντε εξόδους της. Το μομέντουμ ευνοεί απόλυτα την Κέμι, θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 1.90.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/06/blog-post_21.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...