Στοίχημα: Κερδίζει η Τιχουάνα

Τέσσερα παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Τα τρία είναι από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και πιο συγκεκριμένα από Μεξικό, Β’ Ολλανδίας και Β’ Γαλλίας και το τέταρτο από την Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα στοιχήματος σε πραγματικό χρόνο.
Στήριγμα η Τιχουάνα
Ξεκινάμε από την αναμέτρηση Τιχουάνα – Νεκάξα, στην οποία θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.90. Η Τιχουάνα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και τη νίκη της με 4-3 επί της Λεόν, εκτός έδρας, το προηγούμενο Σάββατο. Η ομάδα του Μιγκέλ Ερέρα έχει επικρατήσει πλέον στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και δείχνει ως ένα εκ των φαβορί για να βρεθεί στα πλέι οφ αλλά και να διεκδικήσει τον τίτλο. Εντυπωσιακή η εντός έδρας παρουσία της με δέκα νίκες στα τελευταία έντεκα ματς της στο Estadio Caliente. Η Νεκάξα, από την πλευρά της, έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της για το πρωτάθλημα του Μεξικού και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα.
Καλύπτει το χάντικαπ η ΦΚ Αϊντχόφεν
Συνεχίζουμε με τον αγώνα ΦΚ Αϊντχόφεν – Ος, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της ΦΚ Αϊντχόφεν με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Αγνώριστη και με σοβαρά προβλήματα στην άμυνα εμφανίστηκε στο Γκρόεσμπεκ η ΦΚ Αϊντχόφεν, γνωρίζοντας την ήττα 4-3 από την ουραγό Ακιλίζ. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη ΦΚ, μετά από δύο σερί εντός έδρας άνετες επικρατήσεις επί των Βααλβάικ (3-0) και Αλμίρε (4-1), της παρουσιάζεται μια ιδανική ευκαιρία απόψε κόντρα στην ντεφορμέ Ος να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και μειώσει κι άλλο τη διαφορά απ’ τα πλέι οφ. Από τη δική της πλευρά η Ος βρίσκεται στη χειρότερη περίοδό της, καθώς γνώρισε ακόμη μια ήττα εντός έδρας 3-0 από την Μάαστριχτ. Τέταρτη διαδοχική ήττα για την Ος (σ’ όλες δέχθηκε ακριβώς από τρία γκολ), παρέμεινε στη 15η θέση της κατάταξης με 26 πόντους, δεν αγχώνεται για την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά σίγουρα στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αναστάτωση για την κάκιστη αμυντική λειτουργία. Οι γηπεδούχοι μπορούν να κερδίσουν και μάλιστα με σχετική άνεση.
Νίκη για Αμιάν
Περνάμε στη Γαλλία και τον αγώνα Αμιάν – Γκαζελέκ, στον οποίο θα επιλέξουμε τον Άσσο σε απόδοση 2.40. Συνέχεια στον κανόνα που τη θέλει να αντιδρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ήττες έδωσε η Αμιάν την περασμένη αγωνιστική, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νιμ με 2-1, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και «απέδρασε» με το εντυπωσιακό 3-0 από την έδρα της Τουρ, καταφέρνοντας να πλησιάσει και πάλι στις πρώτες θέσεις. Η Γκαζελέκ, από την πλευρά της, έχει μείνει χωρίς τρίποντο τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές κι ενώ νωρίτερα είχε καταγράψει ένα σερί τριών νικών σε τέσσερα παιχνίδια. Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τρίτης, πάντως, έδειξε να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις, παρά το γεγονός πως δεν μπόρεσε να κερδίσει και έμεινε στο εντός έδρας 1-1 απέναντι στη Ρεμς. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα.
Χαμηλό σκορ στην Πόλη
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Νταρουσάφακα – Φενέρμπαχτσε, στο οποίο θα πάμε με το Under 155.5 πόντους, σε απόδοση 1.90. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές φέτος, για τον πρώτο γύρο της Euroleague η Νταρουσάφακα νίκησε στην έδρα της Φενέρ με 64-71 και για τον πρώτο γύρο της BSL η Φενέρ νίκησε 78-79 στην έδρα της αντιπάλου της με καλάθι του Ντίξον 16” πριν τη λήξη του αγώνα. Ό,τι καλό πέτυχε τον τελευταίο καιρό η Φενέρ το πέτυχε μέσα από την άμυνα, η Νταρουσάφακα χάνει σε ταχύτητα όταν δεν παίζει ο Γουίλμπεκιν, η σοφότερη επιλογή όλων είναι το Under 155.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...