Στοίχημα: Ματσάρες σε Ελλάδα και Αγγλία (video)

Στοίχημα: Ματσάρες σε Ελλάδα και Αγγλία (video)

Κυριακή (10/02) σήμερα, το κουπόνι στοιχήματος παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ ξεχωρίζουν τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι. Εμείς έχουμε καταλήξει σε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το πάμε στοίχημα, όπως αναλύσεις, livescore, προγνωστικά και βαθμολογίες.
“Ανοιχτό” ματς στην Τούμπα

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι που πιθανόν να κρίνει τον τίτλο, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ διανύει μια εξαιρετική σεζόν σε όλους τους τομείς, βρίσκεται στην κορυφή και στο +6 από τον Ολυμπιακό, έτσι, σε περίπτωση που επικρατήσει και στο ντέρμπι, “κλειδώνει” οριστικά και αμετάκλητα τον πολυπόθητο τίτλο. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρει κατά ριπάς και κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να τα παίξει όλα για όλα, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα τον αφήσει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες έχουν αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά, το παιχνίδι αναμένεται “ανοιχτό” από τη στιγμή όπου και οι δυο ομάδες έχουν ισχυρότατο κίνητρο, έτσι θα πάμε με το Over 2 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.81.
Κάνει το χρέος τη η Σίτι

Συνεχίζουμε με αγγλική Premier League και τη σπουδαία μάχη ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Οι “Σίτιζενς” βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μετρώντας έξι νίκες και μόλις μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο πρωταθλήματος, βρίσκονται στο -3 από τη Λίβερπουλ και καλούνται να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, καθώς βλέπουν πως η Λίβερπουλ χάνει τα πατήματά της κι έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα πρωτάθλημα που έμοιαζε… χαμένο. Σήμερα υποδέχονται την Τσέλσι, η οποία διατηρεί ρεκόρ 2-1-2 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στις δυο τελευταίες εξόδους της γνώρισε ισάριθμες ήττες από Άρσεναλ (2-0) και Μπόρνμουθ (4-0) και γενικώς δείχνει εκτός ρυθμού. Ο άσσος παίζεται πολύ χαμηλά, επομένως θα προτιμήσουμε το Μάντσεστερ Σίτι -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.87, ώστε να προσδώσουμε λίγη αξία στην επιλογή μας.
Άλμα παραμονής η Φορτούνα

Περνάμε στη γερμανική Bundesliga και το παιχνίδι Φορτούνα Ντίσελντορφ – Στουτγάρδη. Η Φορτούνα διανύει μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής για τα δεδομένα της, καθώς βρίσκεται στη 14η θέση με 22 βαθμούς, όντας στο +7 από τη Στουτγάρδη, που σηματοδοτεί τα μπαράζ παραμονής. Μετράει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της, σήμερα υποδέχεται μια ομάδα με ίδιους στόχους, και σε περίπτωση νίκης, θα εξασφαλίσει την παραμονή της κατά ένα τεράστιο ποσοστό, κάτι που ήταν και ο βασικός στόχος της ομάδας για φέτος. Η Στουτγάρδη από την πλευρά της είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση έχοντας ρεκόρ 0-1-4 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, μακριά από το “σπίτι” της είναι ακόμη χειρότερη, έτσι θα στηρίξουμε την έδρα και το μομέντουμ, επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 2.20.
Χαμηλό σκορ στην Ιταλία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Τριέστε – Βαρέζε. Η δεύτερη κορυφαία άμυνα της ιταλικής λίγκας ανήκει στην Βαρέζε που δέχεται 73.8 πόντους ανά αγώνα και στα τελευταία έξι παιχνίδια της δεν ξεπέρασαν τους 157 πόντους, 68-68 με την Γκρόνινγκεν, 74-71 με Τρέντο, 69-79 και 84-73 με την άκρως επιθετική Σάσσαρι, 59-74 με Λάρνακα και 78-73 με την Μπρέσια. Φυσικά τα νούμερα της Τριέστε είναι μεγαλύτερα, 85.2 και 83.6 πόντοι ανά αγώνα σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα όμως η Βαρέζε περιορίζει τον ρυθμό κάθε αντιπάλου, όπως το έκανε στον πρώτο γύρο με την Τριέστε νικώντας την με 78-66. Καλή επιλογή από τον αγώνα λοιπόν το Under 160.5 σε απόδοση 1.85.
Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, και ΑΕΚ – ΟΦΗ.
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΑΕΚ – ΟΦΗ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/02/video.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...