Στοίχημα: Με επιλογές που ξεκινάνε νωρίς

Στοίχημα: Με επιλογές που ξεκινάνε νωρίς

Γεμάτο συνεχίζει να είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με τις επιλογές μας να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο. Για σήμερα Κυριακή (30/07) έχουμε ξεχωρίσει τέσσερα σημεία, από τα πρωταθλήματα της Β’ Γερμανίας, της Ρωσίας και της Δανίας, τα οποία και θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά review όλων των εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Mybet.

Ξεκίνημα με το “δεξί” για τη Νυρεμβέργη

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος, με την πρώτη αγωνιστική της 2. Bundesliga και την αναμέτρηση Νυρεμβέργη – Καϊζερσλάουτεν. Η Νυρεμβέργη προέρχεται από μια απογοητευτική σεζόν, καθώς είχε θέσει ως στόχο την άνοδο, ωστόσο τερμάτισε στη 12η θέση και έμεινε από νωρίς εκτός στόχων. Ο στόχος για τη χρονιά που βρίσκεται προ των πυλών παραμένει και πάλι ο ίδιος, με την ομάδα να θέλει διακαώς να επιστρέψει στα “μεγάλα σαλόνια”. Σε επτά φιλικά προετοιμασίας η Νυρεμβέργη μέτρησε ισάριθμες νίκες δείχνοντας πως έχει ανέβει επίπεδο σε σχέση με πέρσι, ιδίως με τις δυο πιο πρόσφατες νίκες κόντρα σε Ίντερ και Γκλάντμπαχ. Απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν οι γηπεδούχοι θα ψάξουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη ώστε να ξεκινήσουν με το “δεξί” τις υποχρεώσεις τους, να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα τη ψυχολογία τους κι αν “πιάσουν” και πάλι τα γνωστά στάνταρ απόδοσης, πιθανόν να μη συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Η “Λάουτερν” από την πλευρά της σε μια σειρά πέντε φιλικών αγώνων μέτρησε τρεις νίκες και δυο ήττες και σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο. Υπάρχει αξία στον άσσο και θα τον κρατήσουμε σε αποδόσεις λίγο πάνω από το διπλασιασμό.

Σκορ και θέαμα στη Δρέσδη

Συνεχίζουμε με Β’ Γερμανίας και το παιχνίδι Διναμό Δρέσδης – Ντούισμπουργκ.  Οι δυο ομάδες έδειξαν να είναι αρκετά “ανοιχτές” καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, με τους γηπεδούχους μετρούν 7/7 Over 2,5 και τους φιλοξενούμενους 3/5. Αξίζει να σημειωθεί πως και η μεταξύ τους προϊστορία δείχνει… γκολ. Δεν αναμένεται να αλλάξουν “πρόσωπο” στο σημερινό παιχνίδι, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το να σημειωθούν τρία τέρματα ή περισσότερα, σε απόδοση 2.05.

“Ανοιχτό” ματς στο Φάρουμ

Περνάμε στη Δανία για την αναμέτρηση της Νόρντζελαντ κόντρα στην Άαλμποργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς έχουν κερδίσει κατά σειρά τις Οντένσε και Μπρόντμπι, και δείχνουν ικανοί να συνεχίσουν νικηφόρα. Η ποιοτική,Άαλμποργκ, από την πλευρά της μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα και στη σημερινή αναμέτρηση θα ψάξει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη ώστε να ανακάμψει και να “χτίσει” ψυχολογία. Με γνώμονα ότι οι δυο ομάδες είναι φύσει επιθετικές και πως θα “ανοιχτούν” για την κατάκτηση των τριών βαθμών θα πάμε με το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 που δίνεται σε απόδοση 2.02. Αξίζει να σημειωθεί πως το αμφίσκορο σημειώθηκε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Νόρντζελαντ και στα 5/5 τελευταία παιχνίδια της Άαλμποργκ.

Αναγκασμένες να επιτεθούν οι Άμκαρ και Ροστόφ

Οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει κάκιστα τις φετινές τους υποχρεώσεις, με την Άμκαρ να μετρά δυο ήττες και τη Ροστόφ να μετρά μια ισοπαλία και μια ήττα. Αμφότερες θα επιτεθούν για να ψάξουν τη νίκη με κάθε τρόπο και κόστος, και το σενάριο του να βρουν δίχτυα από μια φορά δε φαντάζει απίθανο. Θα “τιμήσουμε” το G/G στην πολύ υψηλή απόδοση του 2.63.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/07/blog-post_30.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...