Στοίχημα: Με Σεβίλλη και Ρεάλ

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Τετάρτης (22/02), με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις προτάσεις από το το κουπόνι του ποδοσφαίρου, μία από το Τσάμπιονς Λιγκ και οι υπόλοιπες από το εξ αναβολής ματς στην Ισπανία, Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης και το Κύπελλο Κύπρου. Παράλληλα, από το «μενού» δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική επιλογή. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει επιλέξει για σήμερα το Betarades.gr.
Νίκη με Under 3.5 η Σεβίλλη
Ξεκινάμε τα πάμε στοίχημα προγνωστικά με το παιχνίδι Σεβίλλη – Λέστερ, στο οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.15. Η Σεβίλλη τα πηγαίνει φέτος εξαιρετικά σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Πριμέρα Ντιβισιόν βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, κατάφερε να προκριθεί στους «16» με ρεκόρ τριών νικών, δύο ισοπαλιών και μίας ήττας στον όμιλο, στον οποίο αντιμετώπισε Γιουβέντους, Λυών και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Διατήρησε, μάλιστα, ανέπαφη την εστία τους στα 5/6 ματς του γκρουπ, ενώ στο γήπεδό της κέρδισε Λυών (1-0) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (4-0), ενώ ηττήθηκε από τη Γιουβέντους (1-3). Η Λέστερ, από την πλευρά της, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στην Πρέμιερ Λιγκ, φιγουράρει στην 17η θέση και είναι αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού! Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο έμεινε και εκτός Κυπέλλου, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη Μίλγουολ! Στο Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα, στη φάση των ομίλων μέτρησε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, ωστόσο σήμερα έχει πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της Σεβίλλης. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν απόψε, αλλά και ότι το σκορ δε θα πάρει μεγάλες διαστάσεις.
«Εύκολα» η Ρεάλ
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης, επιλέγοντας το χάντικαπ -1 γκολ της «βασίλισσας» σε απόδοση 1.92 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν η Ρεάλ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά εντός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Από τη νίκη με 2-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο προέρχεται η Βαλένθια, η οποία είναι και η μοναδική που έχει πανηγυρίσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, απομακρύνοντάς τη, παράλληλα, επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ρεάλ, από την άλλη, έχει σήμερα τη δυνατότητα να εδραιωθεί στην κορυφή, αυξάνοντας τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από την Μπαρτσελόνα. Από την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Εσπανιόλ προέρχεται η «βασίλισσα», αποτέλεσμα το οποίο ακολούθησε την επικράτηση με 3-1 επί της Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ, και πάλι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Παράλληλα, παραμένει αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις (5-1-0) και προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά «τρίποντα» στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι η Ρεάλ δε θα αφήσει την ευκαιρία που έχει να αυξήσει τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα να πάει χαμένη, θα τη στηρίξουμε και μάλιστα με το χάντικαπ του ενός τέρματος.
Κερδίζει ο Απόλλωνας
Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο Άσσος σε απόδοση 1.90 στο παιχνίδι Απόλλων Λεμεσού – Ομόνοια, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Κύπρου. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, με το πρώτο ματς να έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο 2-2. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, κάτι το οποίο απέδειξαν και στο τελευταίο παιχνίδι τους, όταν με χαρακτηριστική άνεση επιβλήθηκε 3-0 της Καρμιώτισσας για το πρωτάθλημα, αν και αγωνίστηκαν με αρκετούς αναπληρωματικούς, ενόψει το σημερινού κρίσιμου αγώνα. Η Ομόνοια, από την άλλη, γνωρίζει πως είναι το αουτσάιντερ σήμερα, ενώ προέρχεται από μία εκ των χειρότερων φετινών της εμφανίσεων, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2 από την ΑΕΚ Λάρνακας στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και θα τον στηρίξουμε σήμερα.
Χαμηλό σκορ στο Στρασβούργο
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Στρασβούργο – Άρης, με την επιλογή μας να είναι το Under 142 πόντοι, σε απόδοση 1.83. Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, ο Άρης επικράτησε εύκολα με 71-52, όντας εξαιρετικός στην άμυνα. Περιμένουμε σήμερα να μπει στο γήπεδο με την ίδια αφοσίωση στα αμυντικά του καθήκοντα προκειμένου να διαφυλάξει τη σημαντική διαφορά που έχει υπέρ του. Επιπλέον, το Στρασβούργο στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA δεχόταν μόλις 62 πόντους κατά μέσο όρο στα εντός έδρας παιχνίδια του. Η σκοπιμότητα θα επικρατήσει και στο σημερινό ματς, είναι πολύ πιθανό να επαληθευθεί εκ νέου το Under 142 πόντοι, όπως συνέβη και στο Αλεξάνδρειο.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/02/blog-post_22.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...