Στοίχημα: Με την άμυνα ο Παναθηναϊκός

Στοίχημα: Με την άμυνα ο Παναθηναϊκός

To σημερινό πρόγραμμα είναι και πάλι… κατειλημμένο από τα παιχνίδια για το UEFA Nations League. Φυσικά, απόψε έχει και πολύ μπάσκετ, με αγωνιστική και στη Euroleague, αλλά και στο Eurocup. Εμείς, θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με τα ματς της Αρμενίας με την ΠΓΔΜ, και της Σλοβενίας με την Κύπρο, για το Nations League, με το Μπάγερν – Παναθηναϊκός για την Ευρωλίγκα και το Ερυθρός Αστέρας – Ανδόρα για το Eurocup. Μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στoιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Vivobet. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας!

Αλώβητη η ΠΓΔΜ

Για τον τέταρτο όμιλο της League D, του UEFA Nations League, η Αρμενία υποδέχεται στις 19:00 την ΠΓΔΜ. Οι γηπεδούχοι, με νέο προπονητή τον Γκιουλντουγιαμπάντς, υπέστησαν σκληρή ήττα από το Γιβραλτάρ στην έδρα τους, και έμειναν στους τρεις βαθμούς. Από πέντε στα έξι Under 2.5 προέρχται η Αρμενία, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη δημιουργία. Μάλιστα, ο μέσος Οζμπιλιζ θα απουσιάσει από το σημερινό ματς. Από την άλλη, η ΠΓΔΜ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και βρίσκεται δίκαια στην κορυφή με εννιά πόντους, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την αποστολή λείπει ο επιθετικός Τριτσκόφσκι. Επίσης, και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το πέντε στα έξι Under 2.5 στις αναμετρήσεις που έδωσαν για όλες τις διοργανώσεις. Η πιο σοβαρή ομάδα του τετάρτου ομίλου είναι η ΠΓΔΜ, που έχει σαφώς προβάδισμα για την πρωτιά. Το παιχνίδι στην Αρμενία δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά η φόρμα των δύο ομάδων δεν μας δείχνει πώς θα χάσει η ΠΓΔΜ. Το σύνολο του Ιγκόρ Αγκελόφσκι έχει τα φόντα να περάσει αλώβητο από την Αρμενία, και γιατί όχι και να κερδίσει. Το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) εντοπίζεται σε απόδοση 2.01 και θα το τιμήσουμε.

Με τα γκολ στη Λιουμπλιάνα

Δύο ομάδες που απογοητεύουν στο Nations League κοντράρονται απόψε στη Λιουμπλιάνα. Ο λόγος για τη Σλοβενία, που είναι τελευταία και χωρίς πόντο στον τρίτο όμιλο της League C, και την Κύπρο, που είναι από πάνω της με τρεις βαθμούς. Ο γκολκίπερ Όμπλακ δεν κλήθηκε στη Σλοβενία, ενώ υπάρχουν και οι απουσίες των Μάταβζ, Κούρτιτς και Καμπλ. Οι Σλοβένοι έχασαν και από τη Νορβηγία την περασμένη αγωνιστική και οδεύουν ολοταχώς για τον υποβιβασμό στη League D. Η Κύπρος, στάθηκε καλά στη Σόφια αλλά στο τέλος γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο Βουλγαρία, παρότι προηγήθηκε με 0-1. Χωρίς τον Λαϊφη, τον Εφραίμ και τον Μυτίδη θα κατέβει στο αποψινό ματς η Κύπρος, που θέλει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στη League D. Το επίπεδο αμφότερων των αντιπάλων φαντάζει χαμηλό. Η Σλοβενία θα τα δώσει όλα για τη νίκη και μόνο, γεγονός που θα την οδηγήσει να παίξει και άναρχα κάποιες στιγμές. Η Κύπρος δεν φημίζεται για την άμυνά της, ειδικά εκτός έδρας, όμως έχει και παίκτες, όπως ο Σωτηρίου, που μπορούν να απειλήσουν. Το ματς προβλέπεται ανοιχτό, οπότε πάμε με το Over 2.5 στο 2.30.

Με όπλο την άμυνα ο Παναθηναϊκός

Δεύτερη αγωνιστική της Euroleague και ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Μόναχο για να παίξει με τη Μπάγερν. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλοί στην πρεμιέρα και έχασαν εύκολα από την Εφές εντός έδρας, ωστόσο παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είχει αμυντικά προβλήματα, αλλά τελεικά επικράτησε της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ με 89-84. Πιο ποιοτικό σύνολο οι «Πράσινοι», πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να φύγουν με το «διπλό» από τη Γερμανία. Ο Πασκουάλ σίγουρα εντόπισε τα θέματα που είχε το «Τριφύλλι» στην άμυνά του, και θα εστίασε στη λύση τους. Θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εγκλωβίσει τη Μπάγερν, ώστε να κάνει πιο εύκολο το έργο του. Επομένως, το Under 156.5 σε απόδοση 1.91 φαίνεται σωστή επιλογή.

Δεν τρώει… καλάθι ο Ερυθρός Αστέρας

Με την Ανδόρα στην Ισπανία, συγκρούεται απόψε ο Ερυθρός Αστέρας, για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup. Οι φιλοξενούμενοι, υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς, παίζουν καταπληκτική άμυνα και δεν έχουν δεχτεί πάνω από 75 πόντους σε κάποιο παιχνίδι. Πήραν μεγάλη νίκη 63-66 μέσα στο Μονακό και βάζουν υποψηφιότητα για την πρωτιά του ομίλου. Επίσης, η Ανδόρα του Ιμπόν Ναβάρο έχει χαμηλά σκορ στα παιχνίδια της. Και οι δύο ομάδες λοιπόν, μέσα από την άμυνα προσπαθούν να βρουν ρυθμό και να κερδίσουν τα παιχνίδια. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ωστόσο η Ανδόρα παίζει καλύτερα στην Ισπανία. Το Under 162.5 συμβαδίζει με την εικόνα των δύο αντιπάλων, και αξίζει να το ποντάρουμε σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/10/blog-post_16.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...