Στοίχημα: Μπορεί η Ντιναμό, Over για Λέγκια

Αρκετά “γεμάτο” το κουπόνι του Σαββάτου (15/07) και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις προτάσεις. Θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από τη Δανία, την Πολωνία και τη Ρουμανία, πρωταθλήματα τα οποία ξεκινούν αυτή την εβδομάδα, αλλά και ο τελικός του Σούπερ Καπ Ουκρανίας. Πριν περάσουμε στις ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και μεταξύ άλλων να βρείτε τα bonus εγγραφήςπου προσφέρουν οι εταιρίες.
Δε χάνει η Ντιναμό
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με τον τελικό του Σούπερ Καπ στην Ουκρανία, Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντιναμό Κιέβου, στον οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.80. Η αναμέτρηση είναι μονή και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και μετά πέναλτι. Η Σαχτάρ κατέκτησε το νταμπλ πέρσι και φέτος είναι το φαβορί για να κυριαρχήσει και πάλι εντός συνόρων. Η Ντιναμό, από την πλευρά της, έχει νέο προπονητή στον πάγκο, τον Λευκορώσο Αλεξάντρ Κάτσκεβιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Σεργκέι Ρεμπρόφ. Η ομάδα από το Ντόνετσκ είναι το φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις, όμως η Ντιναμό θα πουλήσει ακριβά το “τομάρι” της, αναζητώντας “εκδίκηση” και για τους δύο χαμένους περσινούς τίτλους. Θεωρούμε ότι οι εταιρίες υποτιμούν το συγκρότημα από το Κίεβο, και οι τιμές στις οποίες κυκλοφορεί το Χ2 δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.
No Goal στη Δανία
Η δεύτερη πρόταση έρχεται από τη Δανία και τον αγώνα Σοντερίσκε – Ράντερς, με την επιλογή μας να είναι το No Goal σε απόδοση 1.91. Αρκετά ισορροπημένο το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις, με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρύ φαβορί. Η Σοντερίσκε κατάφερε πέρσι να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα, ενώ η Ράντερς έβδομη. Σήμερα δίνουν το πρώτο τους ματς για το φετινό πρωτάθλημα και είναι λογικό αμφότερες να μην έχουν φτάσει ακόμη στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Στους τρεις τελευταίους μεταξύ τους αγώνες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει επιβεβαιωθεί το No Goal και κάτι ανάλογο περιμένουμε να συμβεί και σήμερα.
Με τα γκολ στην Πολωνία
Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Πολωνίας και τον αγώνα Γκόρνικ Ζάμπρζε – Λέγκια Βαρσοβίας, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95. Μετά από μία σεζόν απουσίας, η Γκόρνικ κατόρθωσε να επανέλθει στη “μεγάλη” κατηγορία και η πρεμιέρα της δε θα μπορούσε να είναι δυσκολότερη, καθώς αντιμετωπίζει την εν ενεργεία πρωταθλήτρια. Η χρονιά για τη Λέγκια μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς έχασε στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Άρκα Γκντίνια στα πέναλτι, στη συνέχεια, όμως, αντέδρασε άμεσα, επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Μάριεχαμν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση. Η Λέγκια είναι εξαιρετική επιθετικά, περιμένουμε ένα “ανοιχτό” ματς με πολλά γκολ.
Προβάδισμα η Κονκόρντια
Ολοκληρώνουμε με το πρωτάθλημα της Ρουμανίας και το παιχνίδι Κονκόρντια – Πόλι Τιμισοάρα, με την επιλογή μας να είναι ο 1 DNB σε απόδοση 1.88 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δύσκολη ήταν η περσινή σεζόν και για τις δύο ομάδες. Αμφότερες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία προς το φινάλε της σεζόν, με την Τιμισοάρα να πετυχαίνει το στόχο της την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Φέτος αναμένεται να κινηθούν σε ανάλογους ρυθμούς, με τον πρωταρχικό τους στόχο να είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη παραμονή στην κατηγορία. Η Κονκόρντια έχει το προβάδισμα σήμερα και θα τη στηρίξουμε, παίρνοντας και την κάλυψη του Draw No Bet για να περιορίσουμε το ρίσκο.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/07/over_15.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...