Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Ξάνθη! (vid)

Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Ξάνθη! (vid)

Το κουπόνι της Πέμπτης (31/01), είναι «φτωχό» σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο και πάλι έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το Ξάνθη – Άρης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ, ενώ τα βλέμματα στρέφονται και στο μπάσκετ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Αμφότερες οι αναμετρήσεις, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Sportingbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Για νίκη πεντάδας η Ξάνθη
Ολοκληρώνεται απόψε η εξ’ αναβολής, 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, και σε αυτό το πλαίσιο η Ξάνθη φιλοξενεί στα «Πηγάδια» τον Άρη. Σαν μάχη πεντάδας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή αναμέτρηση, με τους Ακρίτες να είναι έναν πόντο πάνω από τον Άρη και τρεις πίσω από τον πέμπτο Παναθηναϊκό. Η Ξάνθη τα πάει πολύ καλά στο γήπεδό της, όπου μετράει τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο να την κερδίσει κανείς, και αυτό φάνηκε και στο ΟΑΚΑ, όπου πήρε 2-2 από τον Παναθηναϊκό, και στο Αγρίνιο, όπου έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Θα βρει απέναντί της έναν Άρη, γεμάτο προβλήματα. Οι «Κιτρινόμαυροι» έχασαν από τον Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι βαρύ. Συν τοις άλλοις, ο Σάββας Παντελίδης είναι αντιμέτωπος με πολλές και σημαντικές απουσίες. Ενδεικτικά, σήμερα θα στερηθεί τις υπηρεσίες παικτών όπως ο Τόνσο, ο Βέλεθ, ο Σόουζα, ο Γιουνές, ενώ γενικά εκτός είναι ο Μπρούνο Γκάμα. Μάλιστα, ο προπονητής των φιλοξενουμένων ουσιαστικά παίζει το «κεφάλι» του, αφού οι φήμες τον ήθελαν να αποχωρεί ακόμη και πριν το σημερινό ματς. Ο Άρης δεν πείθει σε καμία περίπτωση με τον απόδοσή του, είναι αργός και προβλέψιμος και μοιάζει πολύ δύσκολο να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Ξάνθη.
Οι γηπεδούχοι είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπουν τους Γέντριτσεκ και Κάστρο να επιστρέφουν στη δράση, και μπορούν να δώσουν σπουδαίες βοήθειες στην ομάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η κατάσταση στα δύο στρατόπεδα είναι αντιστρόφως ανάλογη. Αμφότερες οι ομάδες μάχονται για την πεντάδα αλλά η ψυχολογία και η αγωνιστική κατάστασή τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Θεωρούμε ότι η Ξάνθη έχει τα φόντα να πάρει αυτή τη μεγάλη νίκη και τη στηρίζουμε. Πάμε με τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.00.

Ντέρμπι στο ΣΕΦ

Ένα μεγάλο ντέρμπι, με φόντο το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ της EuroLeague, είναι αυτό που διεξάγεται απόψε στις 21:00, στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε μια άκρως σημαντική αναμέτρηση, από βαθμολογικής άποψης. Τώρα, οι «Ερυθρόλευκοι» είναι πέμπτοι, με ρεκόρ 12-8. Ακολουθεί αμέσως μετά η Μπάρτσα, με 11-9. Γίνεται αντιληπτό λοιπόν, ότι μιλάμε για ένα κρίσιμο ματς. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τον Κώστα Παπανικολάου να έχει επιστρέψει πρόσφατα από τραυματισμό, κάτι που προβληματίζει τον Μπλατ ειδικά όσον αφορά την άμυνα. Οι Πειραιώτες έχασαν εύκολα στην Πόλη από τη Φενέρ, με 90-75, και επιθυμούν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Αυτό θέλουν όμως και οι Καταλανοί, που ηττήθηκαν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Βαρκελώνη μετά από μεγάλη μάχη. Το παιχνίδι είναι σαν… τελικός για την Μπαρτσελόνα, που έχει και την ήττα από τον Ολυμπιακό στην έδρα της. Εφόσον υποκύψει και στο ΣΕΦ, τα πράγματα δυσκολεύουν δραματικά για μια θέση στην τετράδα.
Οι φιλοξενούμενοι είναι μόνοι πρώτοι στο ισπανικό πρωτάθλημα και δείχνουν φέτος ότι αποτελούν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, σε αντίθεση με τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία τους στη EuroLeague δεν είναι… τυπική, αλλά επιδιώκουν να διακριθούν. Με το ρόστερ που διαθέτουν, έχουν σοβαρές πιθανότητες να πετύχουν κάτι καλό. Απόψε λοιπόν, περιμένουμε ένα ντέρμπι, που όποιος και αν το πάρει δεν θα το κάνει εύκολα. Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται σε παρόμοιο επίπεδο και δεν θα συνιστά έκπληξη είτε κερδίσει ο Ολυμπιακός, είτε η Μπάρτσα. Οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα, αφού δεν έχουν περιθώρια, και αν πέσουν, δεν θα το κάνουν αμαχητί. Μπαρτσελόνα +5.5 λοιπόν, σε απόδοση 1.90.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε ένα… διαφορετικό βίντεο, με θέμα το Super Bowl του 2019!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/01/vid_31.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...