Στοίχημα: Νίκη για Στρασβούργο

Με χαλαρό ρυθμό το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου υπάρχουν αρκετά παιχνίδια, αλλά δεν προσφέρονται όλα για στοιχηματισμό. Θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση που κλείνει την αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας ανάμεσα σε Στρασβούργο και Ορλεάν, όπως επίσης και το παιχνίδι για τη Β’ Ολλανδίας, Γιονγκ Άγιαξ – Μάαστριχτ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore!
Άσσος στο «Μεϊνό»
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Στρασβούργο – Ορλεάν, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.91. Έχοντας ευνοηθεί από τα αποτελέσματα της Παρασκευής, το Στρασβούργο έχει σήμερα –ανάλογα με τι θα κάνει και η Λανς- τη δυνατότητα να βρεθεί ξανά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αρκεί να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά. Παρά το επιεικώς μέτριο 1-1-2 που μετράει από το ξεκίνημα του β’ γύρου πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και σε αρκετές περιπτώσεις δεν παίρνει τα αποτελέσματα που δικαιούται. Η ήττα, όμως, που γνώρισε την περασμένη αγωνιστική, με 4-0 από την Τρουά, είναι αδύνατον να εξηγηθεί. Άφωνος έμεινε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Λορέ, ο οποίος αδυνατούσε να εξηγήσει την τεράστια αλλαγή στην εικόνα των παικτών του. Επιστρέφει, πάντως, σήμερα στο «Μεϊνό» εκεί όπου έχει πετύχει τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια.
Απ’ την άλλη, το γεγονός ότι βρέθηκε φάτσα με τον υποβιβασμό μιας και έμεινε για μερικές εβδομάδες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπλισε με πείσμα την Ορλεάν, η οποία αντέδρασε και δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση από την έναρξη της χρονιάς, όπως αποδεικνύεται, άλλωστε, και από το γεγονός ότι για πρώτη φορά κέρδισε τρία σερί παιχνίδια. Με τον τρόπο αυτό απέδειξε στους πάντες πως κάθε άλλο παρά «τελειωμένη» πρέπει να τη θεωρούν στο εξής, ενώ το κυριότερο είναι πως οπλίστηκε με αυτοπεποίθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Την περασμένη αγωνιστική προερχόταν από δύο καθαρές νίκες μετά το 1-0 επί της Σοσό και το 2-0 επί της Οσέρ, και μάλλον κέρδισε με… κεκτημένη ταχύτητα, αφού χωρίς να πιάσει τα ίδια στάνταρ απόδοσης, επικράτησε 2-1 της Λαβάλ και την έβαλε από κάτω της στη βαθμολογία. Θα πάμε με την έδρα.
Αντέχει η Μάαστριχτ
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Γιονγκ Άγιαξ – Μάαστριχτ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.94. Παρότι ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες από τη μεγάλη ομάδα, ο Γιονγκ Άγιαξ υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα με το ντροπιαστικό 5-2 από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Διπρόσωπη εμφάνιση, καλύτερος στο πρώτο μέρος και δίκαιο προβάδισμα δύο τερμάτων (0-2). Μπλακ άουτ στην επανάληψη, ήταν μπροστά μέχρι το 75’ (1-2), εφιαλτικό το επόμενο δεκάλεπτο (75’ – 85’) δέχθηκε τέσσερα γκολ και η ήττα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά. Πρώτη ήττα μετά από έντεκα αγωνιστικές (9-2-0) για τις ρεζέρβες του Αίαντα, εξακολουθούν να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 49 πόντους, στο -7 απ’ την πρωτοπόρο Φένλο και στο +4 απ’ τις Φόλενταμ και Μάαστριχτ. Δεν μπορεί πάντως, ο Γιονγκ Άγιαξ να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, ούτε να συμμετάσχει στα πλέι οφ που ακολουθούν, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια, παίζοντας περισσότερο για το γόητρο. Πανίσχυρός στο Άμστερνταμ, μετράει απολογισμό δέκα νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα.
Απ’ την άλλη, τη δεύτερη της νίκη μέσα στο 2017 πανηγύρισε η Μάαστριχτ, περνώντας με το άνετο 3-0 από την έδρα της Ος. Απόλυτα ισορροπημένο το πρώτο μέρος, γλίτωσε στην επανάληψη, καθώς η αντίπαλος έχασε πέναλτι. Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά σ’ αυτήν, άνοιξε το σκορ στο 56’ (0-1), διπλασίασε τα τέρματά της στο 69’ (0-2) και ολοκλήρωσε τον θρίαμβό της στο 84’ της συνάντησης (0-3). Πρώτη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για την Μάαστριχτ (0-2-1), προερχόταν από την «γκέλα ολκής» με την ουραγό Ακλίζ (0-0 εντός έδρας), ωστόσο παρέμεινε στην τρίτη θέση, ισόβαθμη με την Φόλενταμ στους 45 πόντους, η διαφορά αυξήθηκε στους 11 από την Φένλο (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) και ο απευθείας προβιβασμός στην Έρεντιβιζιε μοιάζει πολύ δύσκολος. Θα επιδιώξει να περάσει από το Άμστερνταμ, για να μειώσει στους οκτώ τη διαφορά από την πρώτη θέση και να απομακρυνθεί έξι πόντους απ’ την έκτη θέση. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Μάαστριχτ.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...