Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ σε Ισπανία, Αγγλία και Πορτογαλία

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ σε Ισπανία, Αγγλία και Πορτογαλία


Κυριακή (06/01) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα μπορεί να είναι σχετικά μικρό, ωστόσο υπάρχει αγωνιστική δράση σε Ισπανία, Αγγλία και Πορτογαλία, κάνοντάς το και αρκετά ενδιαφέρον. Εμείς, έχουμε καταλήξει σε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μαθαίνετε άμεσα όλα τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα που σας ενδιαφέρουν, μέσω της livescore υπηρεσίας μας.
Ισορροπημένο ματς στη Σεβίλλη
Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α’ Ισπανίας και το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης. Αμφότερες πραγματοποιούν μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής, με τους Σεβιγιάνους να είναι στην 3η θέση με 32 βαθμούς όντας στο -5 από την κορυφή, ενώ οι Μαδριλένοι είναι στη 2η θέση με 34 βαθμούς, απέχοντας μόλις τρεις από την Μπαρτσελόνα που προπορεύεται. Στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα οι δυο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου, ωστόσο η αποφυγή της ήττας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Οι δυο ομάδες είναι ικανότατες στο σκοράρισμα, η Ατλέτικο όμως συνηθίζει να “σφίγγει” όλα τα παιχνίδια της, έτσι το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει. Επιλογή μας, θα αποτελέσει το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00, ένα σημείο όπου έχει επαληθευτεί στα 5/6 τελευταία ματς των γηπεδούχων σε επίπεδο πρωταθλήματος, και στις 3/4 τελευταίες εξόδους της Ατλέτικο.
Δύσκολα θα αντισταθεί η Γουόκινγκ
Συνεχίζουμε με Κύπελλο Αγγλίας και την άνιση μάχη ανάμεσα σε Γουόκινγκ και Γουότφορντ. Δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς η Γουότφορντ αποτελεί μια από τις αξιόλογες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ η σημερινή της αντίπαλος αγωνίζεται πέντε (!!) κατηγορίες παρακάτω και συγκεκριμένα στη National League N/S, όπου θεωρείται ερασιτεχνική κατηγορία. Περιμένουμε από τη Γουότφορντ να σημειώσει αρκετά τέρματα, μιας και οι γηπεδούχοι δεν έχουν ούτε την ποιότητα, αλλά ούτε και την εμπειρία για να αντισταθούν στις ορέξεις των φιλοξενούμενων. Το Over 2,5 προσφέρεται χαμηλά, έτσι θα προτιμήσουμε το Over 3,5 σε απόδοση 2.20 στην Goalbet, ώστε να προσδώσουμε αξία στην επιλογή μας.
Αμφίσκορο στη Λισαβόνα
Περνάμε στην Α’ Πορτογαλίας και την κόντρα της Μπενφίκα με τη Ρίο Άβε. Σε νέα εποχή μπαίνει η Μπενφίκα μετά από 3,5 χρόνια, καθώς ο μέχρι πρότινος τεχνικός της, Ρουί Βιτόρια, αποτελεί παρελθόν, με τη διοίκηση της ομάδας να είναι απογοητευμένη από τη φετινή πορεία των “αετών”, μιας και βρίσκονται στο -7 από την κορυφή, απογοητεύοντας παράλληλα με τις εμφανίσεις τους. Η Ρίο Άβε από την πλευρά της είναι στη 10η θέση με 19 βαθμούς όντας μακριά από όλους και απ’ όλα, αγωνίζεται χωρίς ιδιαίτερο άγχος, κι αυτός είναι ο κυριότερος λόγος όπου έχει τρομερή έφεση στα αμφίσκορα. Σαφώς και η Μπενφίκα είναι το απόλυτο φαβορί παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, περιμένουμε όμως από τους φιλοξενούμενους να κάνουν το “καθήκον” τους και να βρουν έστω μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το Goal/Goal, το οποίο έχουμε κρατήσει σε απόδοση 2.11.
Χαμηλό σκορ στην Ιταλία
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Πιστόια – Βαρέζε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ των ομάδων και το φυσιολογικό αποτέλεσμα είναι η εύκολη νίκη της Βαρέζε, επιπλέον αξίζει για ποντάρισμα το Under 162.5 που ως όριο κρίνεται πολύ μεγάλο για αγώνα της Βαρέζε. Η δεύτερη κορυφαία άμυνα της λίγκας ανήκει στην Βαρέζε που δέχεται 72.8 πόντους ανά αγώνα ενώ διαθέτει την χειρότερη επίθεση της πρώτης τετράδας με μέση επίδοση 78.6 πόντων ανά αγώνα. Η Πιστόια σκοράρει 78.6 πόντους ανά αγώνα και η επίδοσή της έχει φτάσει εκεί λόγω του «παράδοξου» 111-113 με τη Σάσσαρι που ήταν η πρώτη νίκη της, με αντίπαλο την Βαρέζε δύσκολα θα ξεπεράσει τους 75 πόντους. Όλα τα παραπάνω ωθούν στην επιλογή Under 162.5 σε απόδοση 1.90.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2019/01/blog-post_6.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...